Sınırsız internete 59 TL ödemek zoruma gidiyoor ÇARESi YOKMU ?

:aytuğ:aytuğ:aytuğDedenlerle aranızda kaç km varki?Bak çözecem ben bu işi koydum kafayaroadfox
200 metre :D ama sozlesmeleri var onların 1 sene daha... arada bıde 2 mt bahce duvarı var alıcıyla cozerım pc işini ama işte I Phoneye alıcı takılmaz :D

​Bu kadar basit işte :aytuğ:aytuğ:aytuğ+ niye inat ettin bilemiyorum ı-phone diye ama bu sayede oda wireless'i yakalar al sana full internet işte:tony

​Bu kadar basit işte :aytuğ:aytuğ:aytuğ+ niye inat ettin bilemiyorum ı-phone diye ama bu sayede oda wireless'i yakalar al sana full internet işte:tony

Sen çözeriz bu işi deyince araştırmak aklıma geldi yoksa PCyi kapatıp uyuyacaktım :D

o zaman şu aleti alıp dedenlerler ortak kullanabilirsin.
hem bilgisayarın internete bağlanır hem wifi yayının olur:

Tp-Link TL-WR720N 150 Mbps Dahili Antenli 2 Portlu Kablosuz N Router - Bilgisayar - Hepsiburada.com

ürünü örnek olsun diye yolladım. yorumlardan ve biraz araştırarak iyi bi şey bulabilirsn :eyv
coook sagol sımdı bu alet aldıgı virellesi yayınını guclendırerek bıdahamı yayınlıyor ?

coook sagol sımdı bu alet aldıgı virellesi yayınını guclendırerek bıdahamı yayınlıyor ?

hayır. kablolu interneti 2port+wifi ye çeviriyor.:eyv
senin dediğin işi yapan cihazların adı access point. o sanırım işini görmez dedenlerle senin evin tam ortasına kurmak gerekebilir hihi
o yüzden sen kablo çekme işine odaklan ;)

Sen çözeriz bu işi deyince araştırmak aklıma geldi yoksa PCyi kapatıp uyuyacaktım :D
cok sagol walla 30 -30 paylasmak varken o kadar para adamı deli ediyor

hayır. kablolu interneti 2port+wifi ye çeviriyor.:eyv
senin dediğin işi yapan cihazların adı access point. o sanırım işini görmez dedenlerle senin evin tam ortasına kurmak gerekebilir hihi
o yüzden sen kablo çekme işine odaklan ;)
hmmm yanı bı ınternetı ıkı tane modeme baglıcaz .. dogrumudur ?

Geri