Sileceklerin gicirt ses çikarmasi - sesi önleme !

:dans bu akşam gıcırtı kesilmişti, ama benim kafam karıştı kaç saat, nasıl geçti diye düşündüm aklıma geldikçe, ders dönüşü yağmur kesilmişti, yine çalıştırdım denedim yok gıcırtı.

eve çıktım, anneme dedim böyle böyle...hımm gayet net bir şekilde, e dün camları yıkamışsın ya inince ( boş şişeleri eve çıkardığımdan ) demek bir şey takıldı :kahve ben : hııı, doğru!

hehe

bu silecek işi birazda dikkat istiyor, şöyleki ;

camlar kışın buzluyken silecekleri tek sefer çalıştırmanız yeterli, anında bütün özelliğini bozuyor lastiklerin
camlar kuruyken yanlışlıkla silecek koluna dokunmanız sileceği zorladıgı için bozulma riski büyük
ve en çok kızdığım ve yıkamacıların cogunun yaptıgı bişey, silecekler havada iken pat pat ikisini birden cama vurup bırakmaları kolu yamulttugu için bi daha ayar tutması zor.

ama gercekten birazda şans işi, çok ucuz çin malları bile bazen uzun süre dayanabiliyoken, bosh marka 20-30 €'luk silecekler bile 2ayda bozulabiliyo.

Bosch Aerotwin sileceklerden kullandım, bir buçuk sene kadar idare ettiler beni. Sonrasında ise çifti 20 liraya bir silecek aldım. Bir seneye yakındır kullanıyorum onu da. Ufak ufak bozulmalar başladı diyebilirim. Açıkçası şans işi ama bira da dikkat işi ;)

Geri