dün birden gacur gucur ses çıkarmaya başladı arka silecek, 1 yıl 2000 km de eskir mi silecek diye düşünüp durdum :soru resmen sinir ediyor insanı, yukarı geldiğinde çıkıyor ses gerçi devamlı değil ama yetiyor
makine yağı mı gerekiyor, araca zarar verir mi sonra kaportaya damlarsa diye sorma ihtiyacı hissediyorum cahillikten?
kollar derken sileceğin silen bölümü di mi, kol diyince direksiyondaki çalıştırma kolu geldi bir an aklıma da allah korusun o bozulmasın
benim bücür pasaklıma sıfırken beklemiş takılmış olabilir mi o zaman, hani konteynırın dibinde kalan belki
Sileceklerle alakası yoktur onun bended bir aynı sorun vardı silecek vidalarinin arasını iyice yaglayin gecer
makine yağı mı gerekiyor, araca zarar verir mi sonra kaportaya damlarsa diye sorma ihtiyacı hissediyorum cahillikten?
Zamanla silecek kolları bozuluyor. Onları değiştirmeniz sorunu çözecektir...
Kollar bozulduğunda silgeç , ya fazla basıyor yada tam bastırmıyor vsvs
kollar derken sileceğin silen bölümü di mi, kol diyince direksiyondaki çalıştırma kolu geldi bir an aklıma da allah korusun o bozulmasın
10 liraya silecek alınmaz bilginiz olsun... ayrıyetten beklemiş silecek de olabilir silecek koluda eğilmiş olabilir arkadaşlarımız hepsini söylemiş zaten sağolsunlar.
benim bücür pasaklıma sıfırken beklemiş takılmış olabilir mi o zaman, hani konteynırın dibinde kalan belki