6 Haz 2014 #21 Aykut_25 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 12 Haz 2012 Mesajlar 1,352 Tepkime puanı 3 Puanları 0 Yaş 38 kim niye küfür etti ya? burda ne gibi anlaşmazlık oldu ki
6 Haz 2014 #22 Baki Cali , Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Ağu 2013 Mesajlar 456 Tepkime puanı 178 Puanları 0 Yaş 27 Aykut_25' Alıntı: kim niye küfür etti ya? burda ne gibi anlaşmazlık oldu ki Genişletmek için tıkla ... Konuyu acan arkadas bi guzel saydirmis ozel mesajdan bir kardesimize bizde suresiz olarak yasakladik.. Tapatalk programından takla atarak gönderildi.
Aykut_25' Alıntı: kim niye küfür etti ya? burda ne gibi anlaşmazlık oldu ki Genişletmek için tıkla ... Konuyu acan arkadas bi guzel saydirmis ozel mesajdan bir kardesimize bizde suresiz olarak yasakladik.. Tapatalk programından takla atarak gönderildi.
7 Haz 2014 #23 Dogukan36 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 30 Nis 2014 Mesajlar 77 Tepkime puanı 0 Puanları 0 RedFoX' Alıntı: Muz silecekler sessiz calisiyor cokta pahali degil kipada migrosta bile var onlardan alin takin bence Genişletmek için tıkla ... ben muz sileceği megane 2 ye takmıstım bırı hep yerınden cıkıyor takıyorum ses yapıyor en sonda sılecegı degıstırccem
RedFoX' Alıntı: Muz silecekler sessiz calisiyor cokta pahali degil kipada migrosta bile var onlardan alin takin bence Genişletmek için tıkla ... ben muz sileceği megane 2 ye takmıstım bırı hep yerınden cıkıyor takıyorum ses yapıyor en sonda sılecegı degıstırccem