Silecekler sinir krizi gecirtecek banaa

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan king_036
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Paraya kıyın orjinal alın. 6 ayda garantisi var. %25 indirim varken kacirmayin. bende cok takintiliyim. Yan sanayiler hemen kötulesiyor

orjinal diye bir şey yok dostum, servis çin malı silecek takıyor. Varsa orjinal diyen çıksın karşıma... ! servisin orjinalden kastı orjinal çin malı ondan ;)

servisten silecek almayın çünkü pahalıdır.. gidin yedek parçacıdan valeo silecek alın..

orjinal diye bir şey yok dostum, servis çin malı silecek takıyor. Varsa orjinal diyen çıksın karşıma... ! servisin orjinalden kastı orjinal çin malı ondan ;)
Ne alakası var? Servis 2 tip silecek takar. biri türk malı olan Silgeç marka
Dİğeride piyasada 20 tl ye bulduklarınız.

Bizim burada orjinal diye söylediğimiz ürünler Fransa'dan gelme ya da Renault markalı bir ürün değildir.

Orjinal far alırsın. Renault yazmaz. Valeo yazar.

Başka birşey alırsın Bosch yazar Renault yazmaz.

Servis orjinal silecek takmaktadır. Bu orjinal silecek 0 araçlardaki sileceklerdir. Size çin malı takıldıysa servisinizi sorgulamanız gerekmekte.

Aşağıdaki linkte fabrikadan çıkan araçların ve servisin orjinal taktığı sileceğin sitesi.

http://www.teklas.com.tr/Tr/musterilerimiz.html

Ne alakası var? Servis 2 tip silecek takar. biri türk malı olan Silgeç marka
Dİğeride piyasada 20 tl ye bulduklarınız.

Bizim burada orjinal diye söylediğimiz ürünler Fransa'dan gelme ya da Renault markalı bir ürün değildir.

Orjinal far alırsın. Renault yazmaz. Valeo yazar.

Başka birşey alırsın Bosch yazar Renault yazmaz.

Servis orjinal silecek takmaktadır. Bu orjinal silecek 0 araçlardaki sileceklerdir. Size çin malı takıldıysa servisinizi sorgulamanız gerekmekte.

Aşağıdaki linkte fabrikadan çıkan araçların ve servisin orjinal taktığı sileceğin sitesi.

http://www.teklas.com.tr/Tr/musterilerimiz.html

fabrika çıkışı aracımda silgeç vardı. bakım zamanı servis vitrininde duran silecek üstünde de silgeç yazıyordu

BİMDEN 2.49 a almıstm :D 2 yıldır hala kullanıyorum :) 180 Derece siliyor bizim silecekler cok ta memnunum

Muz silecekler sessiz calisiyor cokta pahali degil kipada migrosta bile var onlardan alin takin bence

Ben metro marketten tanesi 20 liraya çifti 40 lira olmak üzere bosch silecek aldım cok memmunum tavsiye ederim

Üstadımmmm seni unutmadım neden dersen bu sitede en sevdiğim abilerimden hakkı abiye.

'' Htmakina bn taksiciliği manita açısından yapmaya başladım nedense çok tutuldum :)
maddi bir sebebim yok 100 kazanıp 300 yiyenlerdenim bn ''

Diyen sizdiniz bu yazıyı aradım buldum özellikle orda yaptıgınız bu davranıs ve kelime beni gerçekten sinirlendirmişti ve sonrasında gidip bmw resmi audi resmi felan filan koydunuz manita düşürmeye calısıyorum vs dediniz

Şimdi size diyorum ki o 100 kazanıp 300 yediniz paranızdan kıyın da çifti 45 liraya bosch marka silecek alın ses seda kalmaz
Piyasada satılan çifti 10 liraya sileceklerden mutlaka ses gelecektir..

Agır mı oldu biraz bilmem ama bundan 2 ay önce hakkı abiye söylediğiniz laf benim zoruma gitmişti.

Emreee kardeş canını sıkma sen serviste 110 liraya taktırdık 45 liralığı insallah sen alır arabanda kullanırsın..

İphone 5s ile tapatalkdan gönderildi

Senin gibi bi insana rastlamadim ozelden mesajla kufur edersin burda insan gibi gorunmeye calisirsin ama insan olmaya calisma insan degilsin insan.olsan gelip bana ozelden kufur edip saydirmazsin

Ne halin varsa gör sen bu kafayla yasamazsin zaten ya ben yada bi baskasi

Senin gibi bi insana rastlamadim ozelden mesajla kufur edersin burda insan gibi gorunmeye calisirsin ama insan olmaya calisma insan degilsin insan.olsan gelip bana ozelden kufur edip saydirmazsin

Ne halin varsa gör sen bu kafayla yasamazsin zaten ya ben yada bi baskasi
Forum genelinde veya özel mesaj yoluyla küfür edenler, uyarılmaksızın süresiz banlanırlar.
Bu Ailede kimseye laf ettirmeyiz...:eyv

Geri