Silecek ne kullanıyorsunuz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan berc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İnwells kullanıyodum f/p için ideal bi ürün, ben silecek almaktansa sadece silecek süpürgesini değiştiriyorum çifti 50 tl olan silecek 10 tl ye geliyor bu şekilde.
Silecek süpürgesini nerden alıyorsunuz ve takımı kolay mı bende inwell ten memnunum

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

RBW kullanıyorum sessiz güzel, fiyatına göre ideal.

Silecek süpürgesini nerden alıyorsunuz ve takımı kolay mı bende inwell ten memnunum

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

N11, gittigidiyor gibi sitelerden alabilirsiniz, muz tipi sileceklerde lastik değiştirmek biraz uğraştırıyor ama değiyor.

N11, gittigidiyor gibi sitelerden alabilirsiniz, muz tipi sileceklerde lastik değiştirmek biraz uğraştırıyor ama değiyor.

Teşekkür ederim. Inwells aldım dün itibari ile 35 tl ye ve ilk izlenimlerim ile soğuk gece sıcak gündüz e rağmen (sıcaklık farkı sileceğin canını okuyor normalde) çok memnun kaldım cok iyi temizliyor ve sıfır ses

Bir kaç marka aldım ben ama eski tipten muza gecis yaptigim için klips aparat gerekiyor. Bir çok marka kutusunda veriyor ama inwells kadar rahat ve prarik oturanini bulamadım. Ürün çok kaliteli olmasa da gerek fiyat uygunlugu gerekse sök tak kolayligi acisindan benim tercihim. Zaten her sene kış aylari baslangicinda degistiriyorum. Bu yüzden markadan bu anlamda memnunum. Ama i20 varken 2.5 sene hiç değiştirmediğimi biliyorum orjinalini.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

silecek ölçülerini yazabilecek olan varmı.
eski ve yeni kasa aynımı?

bosch iyidir tavsiye ederim. Şu an valeo ilk kez kullanıyorum ancak bir bosch değil bence.

şuan için muzlarda silme iyi ama 2 seneye yaklaştığı için bazen rahatsız edici ses yapıyor.(markasız)

bosch aerotwin aldım 150 tl verdim diğerlerine göre biraz pahalı ama iyiki almışım diyorum öncekiler silecek değilmiş yani çok sessiz takılmadan pürüzsüz şekilde çalışıyor tavsiye ederim kesinlikle

Geri