tebrikler darısı bize
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnşallah bir daha kullanmazsın kardeşim,iyi yapmışsın 1-2 ay sinir stres olur dikkat et,
Tebrikler kardeşim darısı bırakamayanlara inşAllah.
tebrikler darısı bize
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun çok sevindim kardeşimAma bu SİNSİ düşmana karşı dikkatli olasın aradan aylar geçmesine rağmen zayıf bir anını kollar lütfen buna izin verme,sağlıklı yıllara kardeşim
ben bırakalı 5 ay oldu neredeyse ama soyle bir durum var ben bırakıyorum dedim son dalımı içtim bıraktım su anda içmiyorum ama soyle bir durum var arada yemekten sonra falan tadı agzıma geliyor istek var erkeklige leke surmemek için içmiyorum bakalım hayırlısı
tebrik ederim, sigarayı bırakan herkes gibi doğru yoldasın kardeşim . iradeli ol, ne aklına getir ne de bir daha elini uzat
Tebrikler kardeşim en güzelini yapmışsın bırakmakla
kardesm biizm brda alan kac kisi oldu o dedigin malzemede kendine baglıyormus diye duydum.. Ortam cok onemlı sıgara ıcın su anda 1 paket sıgara 2-3 gun gidiyor azalttım bayaEn son @*Gökhan42 elektronik sigara alacağım dediğimde aldım ve 5 gün içtim daha sonra ondanda sıkıldım ve bi anda sigara isteğim gitti.Bir ayı geçti ne içtim nede canım istiyor kafam felan hiç ağrımadı Allahıma Hamd Olsun KURTULDUM..
örnek bi davranış olmuş.
ama bu kadar konuşursanız beni de sizi de tekrar başlatacaksınız
sigarayı bıraktım puro ya geçtim ben.
size bir uyarı içinde tütün bulunan herşeye nalet olsun deyin ağzınıza almayın.
20 yıl önce bırakmıştım dahada azıma değmedi
tebrik ederim bu davranışını Onur Abi , umarım herkes bir gün ondan kurtulur .
Geçmiş olsun Onur abi Bende zaten az içiyordum bugün bende içmeme kararı aldım yoksa aytuğ agadan sopayı yicez bi gün
kardesm biizm brda alan kac kisi oldu o dedigin malzemede kendine baglıyormus diye duydum.. Ortam cok onemlı sıgara ıcın su anda 1 paket sıgara 2-3 gun gidiyor azalttım baya
Tebrik ederim. Bu illetten kurtulduğunuza sevindim. Küçükken, toros ile seyahat halindeyken arka koltuk ablam ve benim çektiklerimizi bir Allah biliyor. Babam ve annem de içiyordu sigara. Külü ayrı, dumanı ayrı..
Allah'a şükür bıraktılar ki babam günde 2 paket içerdi. Bir gün içmeyeceğim dedi ve aniden bıraktı. Yavaş yavaşı, alıştıra alıştıra olayı yok bunda. Aniden kesilecek.
Bundan sonraki kısmı zor olanı. Hiç bir bahane ile 1 dal bile olsa içmeyin. 1 dal içerseniz emin olun devamı gelir. Kendinizi düşünmüyorsanız çocuğunuz için.
Tamamen psikolojik bir şey. Sakız çiğnemeyi deneyebilirsiniz onun yerine.
Bu arada tebrikler Allah analı babalı büyütsün.
tebrikler..... cocugunuz icinde guzel olucak...