Sigarayı Bıraktım....

Tebrik ederim kardeşim umarım tekrar başlamazsın.
1 yıl önce bırakmış bir kişi olarak tavsiyem; şu anda istemese de ara ara canının sigara isteyeceğine alıştır kendini. O istek dönemlerini atlatırsan tekrar bulaşmazsın..
Sinirlendim üzüldüm bunaldım gibi bahanelerle çekeceğin bir nefes bile seni tekrar tutsak eder bunları aklından çıkarma...
Bir de sigara içen insanların nasıl koktuğuna dikkat et bu da iyi bir destekçiddir :D

Tebrik Ediyorum Daha Da Bufelerin Bile Onunden Gecme Kardesim Ne Olursa Olsum Tek Dal Icme

aynen abim Allah büyük... içmek yok artık.

tebrik ederim kardeşim. umarım tekrar başlamazsın ve bu konuda hükmünü kaybetmez :)

yok kodum bozulmuyacak artık :D

Tebrikler.
Dumansız bir hayat dilerim .

teşekkür ederim

tebrikler kardeşim :) darısı başıma :D

teşekkür ederim abi inşallah bırakırsın abi mükemmel bir duygu. hayata dönüyorsun yemeklerin tadını alıyorsun en Önemlisi NEFES Aldığının farkında oluyorsun

Tebrik ederim kardeşim umarım tekrar başlamazsın.
1 yıl önce bırakmış bir kişi olarak tavsiyem; şu anda istemese de ara ara canının sigara isteyeceğine alıştır kendini. O istek dönemlerini atlatırsan tekrar bulaşmazsın..
Sinirlendim üzüldüm bunaldım gibi bahanelerle çekeceğin bir nefes bile seni tekrar tutsak eder bunları aklından çıkarma...
Bir de sigara içen insanların nasıl koktuğuna dikkat et bu da iyi bir destekçiddir :D

Çok teşekkür ederim sonuna kadar haklısınız iğrenç kokuyor :) inanamadım o koku bendede varmış :)

ufaklık gelmeden önce çok yerinde bir karar olmuş! ( bu arada prens mi, prenses mi belli oldu mu? :D )

diğer genç arkadaşlara bir hatırlatmam olacak: araştırmalar gösteriyor ki, anneleri hiç sigara içmemiş ve babaları sigara içicisi olan çocuklarda doğuştan ya da sonrasında astım, bronşit ve buraya yazmaya elimin varmadığı hastalıklar görülüyor. bizim toplumumuzda ihmal edilen bir konu, babaların sağlığının da direk çocuğa geçebileceği.

ayrıca tabii ki sonrasında, yine anne sigara içmediği halde baba sigara içtiği için (onların mantığında nasıl olsa süt vermiyor ya) çocuk o ortamda yavaş yavaş zehirleniyor ve de küçücük yaşta ya da daha sonrasında ciddi sağlık sorunlarıyla boğuşmak zorunda kalıyor. yakınlarınıza bakarak bile bu bilgilerin doğruluğunun sağlamasını yapabilirsiniz.

Darısı başıma...:)

ufaklık gelmeden önce çok yerinde bir karar olmuş! ( bu arada prens mi, prenses mi belli oldu mu? :D )

diğer genç arkadaşlara bir hatırlatmam olacak: araştırmalar gösteriyor ki, anneleri hiç sigara içmemiş ve babaları sigara içicisi olan çocuklarda doğuştan ya da sonrasında astım, bronşit ve buraya yazmaya elimin varmadığı hastalıklar görülüyor. bizim toplumumuzda ihmal edilen bir konu, babaların sağlığının da direk çocuğa geçebileceği.

ayrıca tabii ki sonrasında, yine anne sigara içmediği halde baba sigara içtiği için (onların mantığında nasıl olsa süt vermiyor ya) çocuk o ortamda yavaş yavaş zehirleniyor ve de küçücük yaşta ya da daha sonrasında ciddi sağlık sorunlarıyla boğuşmak zorunda kalıyor. yakınlarınıza bakarak bile bu bilgilerin doğruluğunun sağlamasını yapabilirsiniz.

Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim Hocam aynen dediğiniz gibi.. Vee :) Tosun Paşam olacak :) Prens yani.
Darısı başıma...:)

inşallah abi sen bırakırsın azimlisin Mustafa abi.

Tebrikler kardeşim en güzelini yapmışsın bırakmakla :eyv

tebrik ederim, sigarayı bırakan herkes gibi doğru yoldasın kardeşim . iradeli ol, ne aklına getir ne de bir daha elini uzat:eyv

ben bırakalı 5 ay oldu neredeyse ama soyle bir durum var ben bırakıyorum dedim son dalımı içtim bıraktım su anda içmiyorum ama soyle bir durum var arada yemekten sonra falan tadı agzıma geliyor istek var erkeklige leke surmemek için içmiyorum bakalım hayırlısı

En son @*Gökhan42 elektronik sigara alacağım dediğimde aldım ve 5 gün içtim daha sonra ondanda sıkıldım ve bi anda sigara isteğim gitti.Bir ayı geçti ne içtim nede canım istiyor kafam felan hiç ağrımadı Allahıma Hamd Olsun KURTULDUM..

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun çok sevindim kardeşim
:eyvAma bu SİNSİ düşmana karşı dikkatli olasın aradan aylar geçmesine rağmen zayıf bir anını kollar lütfen buna izin verme,sağlıklı yıllara kardeşim:bravo

En son @*Gökhan42 elektronik sigara alacağım dediğimde aldım ve 5 gün içtim daha sonra ondanda sıkıldım ve bi anda sigara isteğim gitti.Bir ayı geçti ne içtim nede canım istiyor kafam felan hiç ağrımadı Allahıma Hamd Olsun KURTULDUM..
İnşallah bir daha kullanmazsın kardeşim,iyi yapmışsın:eyv 1-2 ay sinir stres olur dikkat et,

Geri