Ben Bu illet Yüzünden Babamı Kaybettim Akciğer Kanserinden Ders Almadım Hala İçiyorum Benimde Sonumu Hazırlayan Bu İlet Olucak Galiba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben Bu illet Yüzünden Babamı Kaybettim Akciğer Kanserinden Ders Almadım Hala İçiyorum Benimde Sonumu Hazırlayan Bu İlet Olucak Galiba
bu olay da her konu gibi dozunda olmalı benim gözümde. sonuçta hamilelere bile neredeyse 4 taneye kadar izin veriliyor. ama tehlikeli, zararlı her şeyde olduğu gibi dozunu aşmamak gerçekten fark ettiriyor. hani derler ya bir tane de bir 10 tane de, yalan sonuçta, nasıl bir, az içildiğinde ve çok içildiğinde insanın yokuş, merdiven çıkması yürüyüş temposu bile etkileniyor.
şöyle diyeyim, motor tehlikeli bir araç, ama kasklı ve kasksız kullanmanın arasında ne kadar büyük fark var, düşünmek lazım. ya da aracı emniyet kemersiz...
ben de babamı kanserden kaybettim, sigara içmediği halde, o yüzden boş geliyor her şey içsen de içmesen de ölüyorsun ama sürünmeden ölmek için dikkatli olmak lazım.
Kesinlikle Bu Konuda Size Katılıyorum Çiğdem Abla Bir Dönem Aşırı Sigara İçiyordum Günde 2.5 Paketi Buluyordu Ama Şimdi 3 Güne 1 Paket Sonuçta Sağlığım Önemli Sigarayı Bırakıcam Diyorum Ama Gece Nöbetleri İşyerinde Belli Bir Saatten Sonra Kahvenin Yanında Arıyorum Bu İlleti
Oyy oyy vede off ümitsizliğe kapılıyorum bazenRica minnet birileri şu videoyu izlermi noolur sonuna kadar bunada varsa bir eleştiri ben susayım bırakınız yaw şu zıkkımı yapamasam ben yapamazdım................
[video=youtube;OMKSEW1EjGw]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=OMKSEW1EjGw[/video]
Kesinlikle Bu Konuda Size Katılıyorum Çiğdem Abla Bir Dönem Aşırı Sigara İçiyordum Günde 2.5 Paketi Buluyordu Ama Şimdi 3 Güne 1 Paket Sonuçta Sağlığım Önemli Sigarayı Bırakıcam Diyorum Ama Gece Nöbetleri İşyerinde Belli Bir Saatten Sonra Kahvenin Yanında Arıyorum Bu İlleti
ben de babamı kanserden kaybettim, sigara içmediği halde, o yüzden boş geliyor her şey içsen de içmesen de ölüyorsun ama sürünmeden ölmek için dikkatli olmak lazım.