Sigara İçen Tüm Dostların 1 Kez İzlemesini Rica Ediyorum !!!

huzur ve irade işi... gerisi hikaye...:eyv
fiyat çok artarsa kaçakta artar... :berbat

Herşey irade video falan hikaye :)

​Valla siz bilirsiniz dost acı söyler...............

8 yıldır sigara kullanıyorum. 8 yıldır da türlü bırakma videoları, teşfikleri vs.. şeylere şahit oldum. Bu, ne resimle ne de video ile ne de çevremizde gözlemlediğimiz hastalıklarla bırakılabilir birşey. Bu, insanın içinde biten birşey. Sex, zararlı deseler, hanginiz bırakabilecek arkadaşlar sorarım size ?.

Ben yöntemi doğru sigarayı bulup içimi azaltmakla başladım ve faydasını hem sağlık hem de maddi olarak gördüm. Parlement auqa blue içiyorum ve 3-4 gün bir paketi dayanıyor. Mutluyum.

Eğer Aşırı Bir Artış Gelirse Harbiden Bırakırım, Şuan Anadolu Kısa İçiyorum Paketi 5 Lira Yıl Başında 6.5 - 7 Lira Gibi Rakamlar Telaffuz Ediliyor, Kaçak Sigara Ne Alırım Ne İçerim, En Kötü İhtimalle Sarma İçmeye Başlarım hihi

Son düzenleme:
Keşke bu vidyo ile bırakabilsek,izlerken kötü oldum orası ayrı mevzu...

​Benim aklım almıyor bu kadar net ve kesin tartışılmaz zararları var iken,bu kadar korkunç ve Allah düşmanımın başına vermesin diyeceğim sonuçları bu kadar aleni gözönündeyken hala bunu maddiyatla ölçüp devam etmek:soru:soru:soruherkesin fikrine özgür iradesine sonsuz saygım var ama mantığım gerçekten almıyor.............

Geri