Sıfır olarak alacağım aracın MTV'si

Arkadaşlar cevaplar için teşekkkür ederim.
Anladığım kadarıyla temmuzdan önce arabayı teslim alırsam 2017 temmuz mtv'sini ben ödeyeceğim, yok temmuz ayı içerisinde teslim alırsam onlar ödeyecek.

Kasko ve trafik sigortası fiyata dahildi diyen arkadaşlar olmuş, ben bunları, arabayı teslim aldıktan sonra kendimiz yaptırıyoruz diye biiyordum.
Kısaca bilgilendirir misiniz bu konuda da lütfen?

Arkadaşlar cevaplar için teşekkkür ederim.
Anladığım kadarıyla temmuzdan önce arabayı teslim alırsam 2017 temmuz mtv'sini ben ödeyeceğim, yok temmuz ayı içerisinde teslim alırsam onlar ödeyecek.

Kasko ve trafik sigortası fiyata dahildi diyen arkadaşlar olmuş, ben bunları, arabayı teslim aldıktan sonra kendimiz yaptırıyoruz diye biiyordum.
Kısaca bilgilendirir misiniz bu konuda da lütfen?

Daha açık izah etmek gerekirse; Aracı alırken ödediğiniz toplam rakamın içerisinde mtv de var.Satıcı ödeyip, sizden aracın tescil işlem bedeli içinde bunu tahsil ediyor.Burada dikkat edilecek husus ,genelde aracı teslim ettikten ileri bir tarihte öderler ve bu yüzden takibini yapınız.Benim aralıkta aldığım aracın 2016 temmuz mtvsi ödendi biliyordum.Buraya yazdıktan sonra içime kurt düştü ve gib.gov.tr den bir kontrol edeyim dedim.Bir baktım ki ödenmemiş.Aldığım bayiyle görüşüyorum ,unutmuşuz ödeyeceğiz diyorlar.Bakalım konu nereye varacak.

Trafik ve kaskoyu da siz yaptıracaksınız.Normalde fiyata dahil değildir.Araç alımı için banka kredisi kullanırken ,bazı bankalar kaskoyu kendileri keserler ise bu miktarı kredilerine dahil edebiliyorlar.Veya aracı nakit alırken ona göre fazladan ödeme yapılmış olabilir.Atıyorum aynı araca siz 90.000tl öderken kasko trafik dahil alan kişi 93.000 tl ödemiş olabilir.Burada da dikkat edeceğiniz husus , satıcı/bayi size bunları burada yaptıracaksınız diye bir cümle kurabilir.Kesinlikle buna aldanıp direk oradan yaptırmayın.Farklı yerlerden de fiyat teklifi alacağım diyerek ,sigortacı tanıdığınızdan veya dışarıdan herhangi bir sigortacıdan yardım alabilirsiniz.Tanıdığınız yoksa , bana özelden yazın size yardımcı olayım.

Ekleme : 26.05.2016 saat 16:30 itibariyle mtv ödemesini yaptılar.

Son düzenleme:
selamlar aracımı bende 2016 1 aralıkta aldım 2016 temmuz vergısı odendı satın aldığım bayi tarafından ben ocak 2017 vergisini odedim sıra temmuzda sonuçta sıfır araç alıyorsunuz vergi aldığınız yıla ilk 6 ayına veya son 6 ayına denk gelirse bayi öder

Geri