Sıfır araca cam filmi, kaput koruma filmi ve boya koruma

şampuan kadar hangi süngeri kullandığınız da önemli .. özel delikli isviçre peynirine benzeyen süngerler var.. en zararsızlarının onlar olduğunu söylemişti bir boyacı arkadaş aracın rengi de önemli ne kadar koyu renkse o kadar çok çizik belli oluyor.. en az belli eden ise metalik gri oldu bugüne kadar kullandığım araçlar içerisinde.. en çok dasiyah ve kırmızı.. hele ki opak renk ise hiç kaçarınız yok.. el sürmeyle çiziliyorlar neredeyse :)

Çizikleri en az belli eden renk beyazdır. Metalik renk parlak olduğu için kılcal çizikleri çok belli eder. Bir de clionun boyası çok iyi değil hemen çiziliyor bence...

Çizikleri en az belli eden renk beyazdır. Metalik renk parlak olduğu için kılcal çizikleri çok belli eder. Bir de clionun boyası çok iyi değil hemen çiziliyor bence...

Hic beyaz arac kullanmadim bir sey diyemiyorum.. ama beyaz araci olan arkadaslarim da hicbir sekilde parlatamadigini soylemisti... İstedigin kadar cila boya koruma uygula bana misin demiyor demisti..clionun hemen cizildigi konusunda da hemfikiriz :)

Ben Haziran 2016'da alır almaz arkadaşımda cam filmi ve seramik kaplattım ve ilk günkü gibi duruyor.

Ben Haziran 2016'da alır almaz arkadaşımda cam filmi ve seramik kaplattım ve ilk günkü gibi duruyor.

Seramik kaplamayı ne kadar bir ücrete yaptırdınız? Ya da dışarıda bunu kaça yapıyorlar bilginiz var mı acaba?

Geri