Shell mi tövbe !

konunun shell ile alakası yokki tamamen bayi ve çalışanların vurdumduymazlığı..........

Tamam da bunun Shell ile ne alakası var? Bu ordaki pompacıların ayıbı... Bende başlıktan sandım ki yakıtta filan bir kusur var.

Aynen öyle istasyonun veya pompacıların ayıbını firmaya mâl etmemek gerek...

çalışanların hatasını shell e yüklememelisin ben yıllardır sadece shell kullanırım sen en iyisini yapıp şikayetini yapmışsın gerisi önemli değil

yıllardır shellden alırım benzin olsun lpg olsun daha bugune kadar hiç sıkıntı yaşamadım çok şükür o ordaki çalışanın ayıbı firmaya yüklememek lazım zaten bildirmişsin mutlaka gereken işlem yapılır

shell değilde bence o petrol istasyonununda sorun var. petrol istasyonunun özel adını vererek şikayet edin..

bu tamamen benzin istasyonunun tutumuyla ilgili. shell'le bir ilgisi yok mu? doğrudan olmasa da var tabii ki.. müdürlerin/yetkililerin pompacıları sürekli bu konuda eğitmesi ve denetlemesi gerekir.

bence bu olumsuzluğu tüm shell'e mal etmemelisin. yarında başka bir opet'te aynı sorunu yaşamayacağının garantisi yok. netice de tek bir istasyondan yakıt almıyoruz..

Tamam da bunun Shell ile ne alakası var? Bu ordaki pompacıların ayıbı... Bende başlıktan sandım ki yakıtta filan bir kusur var.

katılıyorumm bende yakıt konusunda sıkıntı var dye dusundum

o shell e gidip direk müdürlerine şikayet et ,bölge müdürlügüne şikayet edicem dersen yeterince ilgilenirler :)

bir iki kişinin yaptığı kişisel hatayı firmaya yüklememek gerek diye düşünüyorum

Herkes shell markasını savunmuşta bu elemanlarda o firmaya ait gerekirse denetlersin eğitirsin yakıtın kaliteli diye eğitimsiz saygısız adamlardan hizmet almak zorunda değiliz yeri geliyor eşlerimizde aracıyla gidip yakıt alıyor.Firma kaliteliyse elemanda hizmette kaliteli olmak zorundadır.Ben arçelik müşteri hizmetlerindeki bir elemanın terbiyesizliği ve saygısızlığı yüzünden yüzünden yıllardır arçelikten mal almam eksik kalsınlar en büyük yerlerine kadarda şikayet ettim özürde dilettim

Geri