- Konuyu Başlatan
Götürmezse o gözler bir daha orada beni nah görür .yazık günah yahuu gözleri götürmüyor işte aynı şey benimde başıma geldi bp te yıkarken adam bi şey demedi sadece zabıtanın kızıp ceza kestiğini söyledi ben de alttan aldım çünkü yıkama yerinde değildim az ilerde arabayı kurularken hortumla paspasları yıkarken oldu.
sana yaptıkları çok ukalaca olmuş sonuçta orası bir yıkama yeri ve sen oranın daimi müsterisisin işte böyle görgüsüz insanlar olduğu sürece daha çok şey olur. geçmiş olsun kadirim bu şikayetini bence de bildirmeliydinki zaten bildirmişsin
Bir gün öyle arabalarla da gideriz kim bilir .Malesef aracın bmw veya mercedes yada son model bir araç olaydı sesini çıkartamazdı. Bizim r11 araçlara sinir olanlar var memlekette.
Orayı hemen bırak başka yermi yok. Bizim burda shelde 1 tl ye 5 dk kimse karışmıyor valla onlar kafayı sıyırmış heralde küçük bir işletme. Ben olsam birdaha oraya gitmem.
haberlerde olay çıksa ya adana ya samsundan haber çıkardı meğersem böyle şahsiyetler varmış..
Kendilerine telefonda arayıp söyledim zaten sizden daha yakıt almıyorum diye.
Her bayi bir değil burdaki shell bayisinden aynı yerden 10 senedir aynı yerdeyim asla saygıda kusur etmezler arkadas gibi davranırlar en önemlisi bikeresinde 200 liralık yakıt almıştım cüzdanın yanımda olmadıgını farkettim tanıdıkları için hiç sorun cıkarmadılar gidip gelip yarım saat sonra bıraktım ornek bu mesela
Ama size yapılan gercekten büyük bi ayıp siz yine iyi sabretmissiniz herkes sizi gibi sabretmeyebilir kesinlikle gereken yerlere sikayetinizi bildirin.
Ve www.şikayetvar.com sitesinede yazmanızı isterim kesinlikle shell yetkiliri sizi arayacaktır
Yazdım şikayet var sitesine . Ben azıcık güçlü birisi olsaydım azını burnunu kırardım hepsinin .