Ses Tanıma özelliğiyle uyumlu telefonlar

10urmusic

Kayıtlı Üye
45-Manisa
Arkadaşlar ses tanıma özelliği bulunan makyajlı kasa cliolar (aracım 2017 clio icon) hangi telefonlarla uyumlu olarak çalışıyor. Kullandığım telefon Huawei mate 20 lite (Android) . Eğer uyumlu değilse bunun için telefon uygulaması mevcut mu?

malesef huawei uyumlu değil sesle komuta. sadece iphoneda geçerli.

Peki android uygulaması var mı bunun için. Bu şekilde uygulamayı açıp bluetoothu tanımlarsak olabilir gibi. Şayet böyle bir uygulama varsa tabi

Peki android uygulaması var mı bunun için. Bu şekilde uygulamayı açıp bluetoothu tanımlarsak olabilir gibi. Şayet böyle bir uygulama varsa tabi

malesef bilgim yok hocam araştırmadımda hiç.

Hocam selamlar bu özellik iphone (siri) sesli asistanı için var fakat bir önerim var isterseniz denerseniz Google çok uzun olmayan bir süre önce Google assistant adında uygulama çıkardı tıpkı siri gibi isterseniz play store dan yükleyin uygulamayı herşeye erişimine izin verin ayarlardan bluettoht vs bir deneyin belki çalışır

Tamamdır teşekkür ederim öneri için. Deneyip paylaşacağım

Hocam selamlar bu özellik iphone (siri) sesli asistanı için var fakat bir önerim var isterseniz denerseniz Google çok uzun olmayan bir süre önce Google assistant adında uygulama çıkardı tıpkı siri gibi isterseniz play store dan yükleyin uygulamayı herşeye erişimine izin verin ayarlardan bluettoht vs bir deneyin belki çalışır

dediğiniz yöntemle ancak telefondan işlem görür yani direksiyonki tuş işlev görmez.
bt il bağladığınız telefona ok google komutunu söylediğinizde ahmeti ara, muratı ara vs. sesli komutunu söylediğnizde arama yapar buda ekranda görünür ve eller serbest modunda görüşme sağlar.

siri lazım :)

Zaten tuşa bastığımda telefonun uyumsuz olduğunu söylüyor. Uğraştım ettim ama olmadı. Bi yöntem bulan varsa (uygulama vs) ben burdayım :)

Tuşa bastiginizda Media iPhone istiyor zaten. Android ile bu özelliği kullanamazsınız. Ben de de olmuyor. Tel xiomi ;)

Geri