Ses Tanıma özelliğiyle uyumlu telefonlar

ANDROİD auto ile ses tanima akriflestiyor ben touchta kullanıyorum

Hangi uygulama bu arattım ama bu isimde bir uygulama yok

Ben platformu (Android veya IOS) destekliyorsa hepsini destekliyor diye düşünüyorum. Fakat forumda Huawei'da çalışmadığı gibi bilgiler de gördüm.

Ben 2017 Megane Icon'da Google Pixel 4'le sorunsuz kullanıyorum. Google Pixel 2, Pixel 4 ve Nexus'le de Peugeot 3008'de sorunsuz kullandım.
Forumda Samsung'la sorunsuz kullanan Talisman, Magane kullanıcıları var.

Size tavsiyem emin olmak için;
Telefonda Android Auto son sürümü yükleyiniz 4.9'lı bir versiyonu vardı
Samsung, Google gibi bir telefonla deneyiniz.
Sorun varsa/yoksa Clio'nun multimedya güncellemesi var mı kontrol ediniz. Bunu siz güncellerseniz riskli işlem olabilir.
Olmuyorsa Istanbul Anadolu yakasındayınız ben de bir bakıp kurcalayabilirim.

Hocam eger arac joy ise yapamazsınız eger touch veya icon ise yapabilirsiniz ona göre anlatacam, Hocam direk sekilde yapamazsiniz bende de ayni araç var şu şekilde cozebilirsiniz, android auto programı lazim ve bunu Google play storeden indirimezsiniz Googleden programın .apk sini indirin telefonuza kurun açın ozellestrin ardinda kablo ile telefonunuzu ekrana bağlayın baglar baglamaz otomatik şekilde ekranda Android auto gözükecek ona bastiniz mi islem tamam yeni bir menu gelecek ayrica bu menüde navigasyonu kullanabilirsiniz bu aşamadan sonra dugmeye basıp ara dedikten sonra arayacağınız kisinin ismini soylemen yeterli bu şekilde aktiflestirebilirsin ama dedigim gibi joy pakette olmuyor

Hocam eger arac joy ise yapamazsınız eger touch veya icon ise yapabilirsiniz ona göre anlatacam, Hocam direk sekilde yapamazsiniz bende de ayni araç var şu şekilde cozebilirsiniz, android auto programı lazim ve bunu Google play storeden indirimezsiniz Googleden programın .apk sini indirin telefonuza kurun açın ozellestrin ardinda kablo ile telefonunuzu ekrana bağlayın baglar baglamaz otomatik şekilde ekranda Android auto gözükecek ona bastiniz mi islem tamam yeni bir menu gelecek ayrica bu menüde navigasyonu kullanabilirsiniz bu aşamadan sonra dugmeye basıp ara dedikten sonra arayacağınız kisinin ismini soylemen yeterli bu şekilde aktiflestirebilirsin ama dedigim gibi joy pakette olmuyor

Merhaba
Program sürümü hangisidir bizde onu kuralım gerekirse.

istediğiniz programı kurabilirsiniz ancak r-nav da android auto desteği yoksa direksiyondaki sesli komut çalışmıyor boşuna kasmayın. 2018 6. ay sonrası gelen araçlarda var deniyordu android auto özelliği öncesi ise yoktur. he şansa denk gelmiştir onu bilemem

Konuyu tekrar hortlattık ama bu yeni g0ncellemeyle android auto gömülü olarak geldi telefona.kabloyla bağlandım ama tık yok. Araç 2017 clio icon.
Daha sonra Auto mate kurdum. Bağlantı bluetoothla oluyor auto mate programındaki navigasyonu açınca media navdan yani otomobilden ses vs geliyor ama bazı videolarda izlediğim gibi ekranda simgesü google mapa bağlanma fln çıkmıyor. Sanki yapılabilir diye düşünüyorum ama beceremedim bi türlü. Yaoan olursa ben buralardayım 🖐️

Konuyu tekrar hortlattık ama bu yeni g0ncellemeyle android auto gömülü olarak geldi telefona.kabloyla bağlandım ama tık yok. Araç 2017 clio icon.
Daha sonra Auto mate kurdum. Bağlantı bluetoothla oluyor auto mate programındaki navigasyonu açınca media navdan yani otomobilden ses vs geliyor ama bazı videolarda izlediğim gibi ekranda simgesü google mapa bağlanma fln çıkmıyor. Sanki yapılabilir diye düşünüyorum ama beceremedim bi türlü. Yaoan olursa ben buralardayım 🖐️
2017 araçlarda android auto özelliği malesef yok.hiç bişekilde bu özelliği kullanamazsınız

Geri