Ses sistemi için yardım istiyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan selim_tr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Olabilir.. İstediğin yere gizleyebilirsiniz problem olmaz...

şimdi normal orjinal teypler yanlış hatırlamıyorsam 20 watt elektrik verebiliyor.. Senin teyp in 50 watt elektrik sağlıyor kolonlarına..

kolonlar çalar sıkıntı olmaz fakat yeterince randuman alamazsınız koyacağınız kolonlar mit olarak geçmekte 4 tane ts 2 mit ve tizler bunları tek teyple de kullana bilirsin çok önemli değil bana ses olsun dersen..

Forumda konu warmı bilmiyorum ama interneten araştırabilirsin..

Internette araştırma yapıyorum bana iki tane kaliteli ön kapı ve iki tane tiz Twitter hoparlör lazım

Linkteki amfi uygun fiyat duruyor.
Caddelerde oto Ses sistemi satan yerler var ama tüccar zihniyeti ile yaklaşırsa istediğim randımanı alamam
Bana tavsiye edebileceğiniz ön kapı için hoparlör var mı çapı galiba 13 ila 16 Cm arası

Internette araştırma yapıyorum bana iki tane kaliteli ön kapı ve iki tane tiz Twitter hoparlör lazım

Linkteki amfi uygun fiyat duruyor.
Caddelerde oto Ses sistemi satan yerler var ama tüccar zihniyeti ile yaklaşırsa istediğim randımanı alamam
Bana tavsiye edebileceğiniz ön kapı için hoparlör var mı çapı galiba 13 ila 16 Cm arası

sierra mj520 benim kullandığım ve gayet memnunum fakat CADENCE XS-6K da olabilir.

tizlerde SONY XS-H03 sonra Focal tn 44 son olarak ALPINE SPS-1005 3,8

sierra mj520 benim kullandığım ve gayet memnunum fakat CADENCE XS-6K da olabilir.

tizlerde SONY XS-H03 sonra Focal tn 44 son olarak ALPINE SPS-1005 3,8

focal dediğiniz prof ses sistemi içindir. benim kicker amfi bile verimli çalıştıramadı onları.
edison, harwardla iş yapmaz o.
jbl 16 ve 13 cm lik midleri yeter...

bu arada amfim satılk : kicker 60x4 watt rms )) 220 getli, 200 havaleli.

Söylediğiniz Markaları araştırıyorum yakınlarda bir kaç tane bu işi yapan işletme gördüm gidip biraz sohbet edeceğim bakalım maliyet ne kadara varacak

focal dediğiniz prof ses sistemi içindir. benim kicker amfi bile verimli çalıştıramadı onları.
edison, harwardla iş yapmaz o.
jbl 16 ve 13 cm lik midleri yeter...

bu arada amfim satılk : kicker 60x4 watt rms )) 220 getli, 200 havaleli.
haklısın abi de tiz lerde çok fazla bi fark yapmaz diye düşünüyorum temiz ses istediği için focali tavsiye ettim tizlerde

Söylediğiniz Markaları araştırıyorum yakınlarda bir kaç tane bu işi yapan işletme gördüm gidip biraz sohbet edeceğim bakalım maliyet ne kadara varacak

Semt yakınlarda ise bi hafta sonu bi kaç yere gidebiliriz birlikte dostum elimizden gelen bişey olursa..

Component Kablolar ile ilgili yazılar okuyordum bir şey dikkatimi çekti bendeki Teyp MOSFET 50Wx4 yazıyor. Bu 50 Walt yukarıda olan hoparlörleri çalıştırmaz mi demek

Amfiyle ugrasma pioneerlerin cikis sesi kolonlarin iyiyse zaten berrak. Teyp uzerinde ekolayzeri var zaten nasil ses istiyorsan ona gore ayarla.
Bende pioneer deh 2450 ub teyp var. Önde 13 cm lik sony kolonlar arkadada sony xs-gt6938f 6x9 kolonlar var gayet ses guzel binenler amfi var saniyor.

Amfiyle ugrasma pioneerlerin cikis sesi kolonlarin iyiyse zaten berrak. Teyp uzerinde ekolayzeri var zaten nasil ses istiyorsan ona gore ayarla.
Bende pioneer deh 2450 ub teyp var. Önde 13 cm lik sony kolonlar arkadada sony xs-gt6938f 6x9 kolonlar var gayet ses guzel binenler amfi var saniyor.

6-x9 hoparlörden oluyor o...ama aküstik ses alamazsın. berraklığı ise tweeterlardan gelir.

Component Kablolar ile ilgili yazılar okuyordum bir şey dikkatimi çekti bendeki Teyp MOSFET 50Wx4 yazıyor. Bu 50 Walt yukarıda olan hoparlörleri çalıştırmaz mi demek

50 watt mofset demek maximum 50 watt verir demek.
ya 19 ya da 22 watt rms devamlı güç verir.
kompanent alırken voltajı önemli değil, rms si önemli
al bi jbl 30-40 rms lik. baktın iyi çalışmıyor, amfi alırsın.

Son düzenleme:
Geri