Serkan Abinin Hava Filtreli Coupesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Anlaşılan 3 lü drag yapacağız, pardon abimde kaçırmaz bu olayı. 4 lü olacak sanırım :)

Anlaşılan 3 lü drag yapacağız, pardon abimde kaçırmaz bu olayı. 4 lü olacak sanırım :)

bana uyar... yeni teknikler geliştirdim :):):)

ne zaman nerede kamerayı da alayım:)

:D -1 abi ben yokum geçen gaza geldim darladınız hele coupeyle hiç olmaz :P

bana uyar... yeni teknikler geliştirdim :):):)

:D iddaalı 2 yarışçı var abi benle denedin zaten

ne zaman nerede kamerayı da alayım:)

ilk adana buluşmasında :):)
yavuz sende iddialımısın abi

yavuz abi ben çekerim :D siz yaparsınız :D

SMİLLER.... ALPER KARDEŞİM...
madem yarış sana göre deil neden hava filtresi peşinde koşuyorsun :)

birde geçen denemede çok ses cıksın diye MAKSİMUM GAZLA FAZLA PATİNAJ ÇEKTİM :):)
bu sefer drag icin gerekli kurallara uyarak yaparım... ciddi yarış icin hazırım :):)
senin araba üstün yalan yok....
birazda tırsıyorum. cünki bugün bir fairway ile kapıştım. 3.vitesin ortasına kadar birlikte gittik. sonra adam aldı yürüdü :)

SMİLLER.... ALPER KARDEŞİM...
madem yarış sana göre deil neden hava filtresi peşinde koşuyorsun :)

birde geçen denemede çok ses cıksın diye MAKSİMUM GAZLA FAZLA PATİNAJ ÇEKTİM :):)
bu sefer drag icin gerekli kurallara uyarak yaparım... ciddi yarış icin hazırım :):)
senin araba üstün yalan yok....
birazda tırsıyorum. cünki bugün bir fairway ile kapıştım. 3.vitesin ortasına kadar birlikte gittik. sonra adam aldı yürüdü :)

Abi ben hava filtresini ses için istiyorum :) yarış için değilki :D o ses çıksın bana yeter :) ben gerçekten o işleri bıraktım aracıma zarar veremem :D versemde yaptıramam :D o yüzden şeytana uymuyacağım hiçbir zaman :) Ama ilerde kendi şahsıma bir arabam olur neden olmasın :) Hem sende aracını zorlama abi :D

2025 yılında böyle hava emiş sistemi :D:D

güzel olmuş iyi günlerde kullanın.

daha önce dikizden baktıklarım.. seat leon 2008,mazda3 2009,ford focus 2000,206 2002,honda civic2008 bunlar trafikte rastgelenler(kaşınınanlar)hepsi 1.6 idi tabi ...bunlar sadece oyun tabi bir nevi eğlence 1.6 ile yarış marış olmaz!saxo 106 cılar kızmasın...

daha önce dikizden baktıklarım.. seat leon 2008,mazda3 2009,ford focus 2000,206 2002,honda civic2008 bunlar trafikte rastgelenler(kaşınınanlar)hepsi 1.6 idi tabi ...bunlar sadece oyun tabi bir nevi eğlence 1.6 ile yarış marış olmaz!saxo 106 cılar kızmasın...

:) bizede dikizden bakma abi biz yanyana oturalım :D

Geri