8 Kas 2010 #11 Serkan Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 11 Eki 2010 Mesajlar 909 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yalıtım kesinlikle şart. çünkü siyah boru çok fena ısınıyor. özellikle yaz aylarında, Adana sıcağında. Nasıl bir uygulama yapılabilir?
Yalıtım kesinlikle şart. çünkü siyah boru çok fena ısınıyor. özellikle yaz aylarında, Adana sıcağında. Nasıl bir uygulama yapılabilir?
8 Kas 2010 #12 ApSUVai B A Ş K A N, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 17,869 Tepkime puanı 188 Puanları 0 Yaş 46 nasıl heves ediyorum şu filtrelere ve sesine ama olmuyo bizim düldüle.
8 Kas 2010 #13 Serkan Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 11 Eki 2010 Mesajlar 909 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Senin düldül de gayet iyi duruyor
8 Kas 2010 #14 YAVUZ Ali Yavuz Bengüoğulları, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 27 Eki 2010 Mesajlar 399 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Kardeşim ve benim için yalıtım işini araştırıyorum uygun bir çözüm buldum sayılır yaptırınca resimleri ekleriz...
Kardeşim ve benim için yalıtım işini araştırıyorum uygun bir çözüm buldum sayılır yaptırınca resimleri ekleriz...
9 Kas 2010 #15 Serkan Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 11 Eki 2010 Mesajlar 909 Tepkime puanı 1 Puanları 0 YAVUZ' Alıntı: Kardeşim ve benim için yalıtım işini araştırıyorum uygun bir çözüm buldum sayılır yaptırınca resimleri ekleriz... Genişletmek için tıkla ... Bak buna sevindim işte
YAVUZ' Alıntı: Kardeşim ve benim için yalıtım işini araştırıyorum uygun bir çözüm buldum sayılır yaptırınca resimleri ekleriz... Genişletmek için tıkla ... Bak buna sevindim işte
9 Kas 2010 #16 pinusnigra01 İbrahim DUYULER, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 11 Eki 2010 Mesajlar 250 Tepkime puanı 2 Puanları 0 smiller' Alıntı: serkan abide eskisinden memnun değildi bu daha verimli bu arada benim aracımda böyle hava filtresi takacak yerde yok Genişletmek için tıkla ... alper senin hava filtresine ihtiyacın yokki... yarış yapalım diyoruz... "o işleri bıraktım diyorsun"... niye taktırıp masraf edicen ki
smiller' Alıntı: serkan abide eskisinden memnun değildi bu daha verimli bu arada benim aracımda böyle hava filtresi takacak yerde yok Genişletmek için tıkla ... alper senin hava filtresine ihtiyacın yokki... yarış yapalım diyoruz... "o işleri bıraktım diyorsun"... niye taktırıp masraf edicen ki
9 Kas 2010 #17 *Korkmazbey Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 2,425 Tepkime puanı 16 Puanları 0 Yaş 40 Hayırlı olsun yeni filtren Serkan ama yalıtım şart... Büyük tahrik var burada...
9 Kas 2010 #18 ROADFOX Kerem SAYARI, T.C. Vatandaşı, Başkan Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 12,738 Tepkime puanı 530 Puanları 113 Yaş 56 Sesi duyar gibiyim
9 Kas 2010 #19 Serkan Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 11 Eki 2010 Mesajlar 909 Tepkime puanı 1 Puanları 0 speedmann' Alıntı: Hayırlı olsun yeni filtren Serkan ama yalıtım şart... Büyük tahrik var burada... Genişletmek için tıkla ... Sağol abi. Aynı sistem abimin arabasında da var, ikisinede yalıtım olarak güzel bişe yapacağız.
speedmann' Alıntı: Hayırlı olsun yeni filtren Serkan ama yalıtım şart... Büyük tahrik var burada... Genişletmek için tıkla ... Sağol abi. Aynı sistem abimin arabasında da var, ikisinede yalıtım olarak güzel bişe yapacağız.
9 Kas 2010 Konuyu Başlatan #20 Emir Emirhan SERKUŞ, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 7,991 Tepkime puanı 240 Puanları 0 Yaş 43 pinusnigra01' Alıntı: alper senin hava filtresine ihtiyacın yokki... yarış yapalım diyoruz... "o işleri bıraktım diyorsun"... niye taktırıp masraf edicen ki Genişletmek için tıkla ... Bak abi beni tarik ediyorsun yine 0 10 koşacağız sanırım bu gidişle speedmann' Alıntı: Hayırlı olsun yeni filtren Serkan ama yalıtım şart... Büyük tahrik var burada... Genişletmek için tıkla ... evet abi tarik ediyor beni ya darlıyor Serkan' Alıntı: Sağol abi. Aynı sistem abimin arabasında da var, ikisinede yalıtım olarak güzel bişe yapacağız. Genişletmek için tıkla ... oo hadi hayırlı olsun abi şimdiden
pinusnigra01' Alıntı: alper senin hava filtresine ihtiyacın yokki... yarış yapalım diyoruz... "o işleri bıraktım diyorsun"... niye taktırıp masraf edicen ki Genişletmek için tıkla ... Bak abi beni tarik ediyorsun yine 0 10 koşacağız sanırım bu gidişle speedmann' Alıntı: Hayırlı olsun yeni filtren Serkan ama yalıtım şart... Büyük tahrik var burada... Genişletmek için tıkla ... evet abi tarik ediyor beni ya darlıyor Serkan' Alıntı: Sağol abi. Aynı sistem abimin arabasında da var, ikisinede yalıtım olarak güzel bişe yapacağız. Genişletmek için tıkla ... oo hadi hayırlı olsun abi şimdiden