17 Mar 2015 #21 Uther77 Savaş ŞEN Başkan 77-Yalova Katılım 2 Eki 2010 Mesajlar 6,307 Tepkime puanı 30 Puanları 48 Yaş 35 Aykut Karabulut' Alıntı: Hadi yaa ne ballı bu Serhan arkadaşımız, doktorlar hasta olur, pembe BMW liler hasta olur. Var bu çocukta bir şeytan tüyü, Ali desidero mu? ne acaba.. Genişletmek için tıkla ... hehehehe
Aykut Karabulut' Alıntı: Hadi yaa ne ballı bu Serhan arkadaşımız, doktorlar hasta olur, pembe BMW liler hasta olur. Var bu çocukta bir şeytan tüyü, Ali desidero mu? ne acaba.. Genişletmek için tıkla ... hehehehe
17 Mar 2015 #22 SerhanÇELİK T.C. Vatandaşı, Kayıtlı Üye 34-İstanbul Katılım 11 Eki 2010 Mesajlar 3,011 Tepkime puanı 185 Puanları 63 Yaş 38 Büyüklerime Karşı Boynum Kışdan İnce Dövsede Sövsede Gıkım Çıkmaz Aykut Abicim Şeytan Tüyüm Var
17 Mar 2015 #23 KaRaHaN Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 12 Eki 2010 Mesajlar 7,127 Tepkime puanı 442 Puanları 0 Yaş 43 SerhanÇELİK' Alıntı: Büyüklerime Karşı Boynum Kışdan İnce Dövsede Sövsede Gıkım Çıkmaz Aykut Abicim Şeytan Tüyüm Var Genişletmek için tıkla ... Etrafımızda göremeyince yerini yadırgıyorum bak serhanım seni seviyoruz çok uzaklaşma sen buralarda daha güzelsin
SerhanÇELİK' Alıntı: Büyüklerime Karşı Boynum Kışdan İnce Dövsede Sövsede Gıkım Çıkmaz Aykut Abicim Şeytan Tüyüm Var Genişletmek için tıkla ... Etrafımızda göremeyince yerini yadırgıyorum bak serhanım seni seviyoruz çok uzaklaşma sen buralarda daha güzelsin
17 Mar 2015 #24 Aykut Karabulut , Başkan 35-İzmir Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 12,080 Tepkime puanı 731 Puanları 113 Yaş 60 SerhanÇELİK' Alıntı: Büyüklerime Karşı Boynum Kışdan İnce Dövsede Sövsede Gıkım Çıkmaz Aykut Abicim Şeytan Tüyüm Var Genişletmek için tıkla ... Serhanım benim Yalova'ya bekliyoruz seni..
SerhanÇELİK' Alıntı: Büyüklerime Karşı Boynum Kışdan İnce Dövsede Sövsede Gıkım Çıkmaz Aykut Abicim Şeytan Tüyüm Var Genişletmek için tıkla ... Serhanım benim Yalova'ya bekliyoruz seni..