Seramik kaplama, motor koruma, koltuk koruma, öne iki cam filmi.Hocamtümherşeyemibuparayıverdiniz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seramik kaplama, motor koruma, koltuk koruma, öne iki cam filmi.Hocamtümherşeyemibuparayıverdiniz?
Tazyikli suyu derken basınçlı suyu kastettim zaten. Seramik kaplamayı yapan firmada cilalı bi şampuan kullanmamı önerdi fakat ben beklentileri çok yüksek tuttum sanırım.Merhaba.Seramik kaplamanın üzeri de kullanılan ürüne bağlı kalmakla birlikte kir ve çamur tutar ve dediğiniz gibi su tutunca maalesef akıp gitmez.Ama basınçlı su ile hortuma göre daha başarılı sonuç alırsınız.Yinede nötr bir şampuanla yıkamak şart.
Evet.Ben qtechniq crystal serum light ve exo v2 kullandım ve 2 senedir korumasında sıkıntı yok.Hala aracımda harelenme yok ve çizik başta olmak üzere dış etkenlere karşı koruması devam ediyor.Siz hangi marka ve ürünlerini kast ettiniz?
Mesela ben bir örnek vereyim;nasiol zr 53.Her sene yenilemeniz lazım.Mesela bekbars nano.1 sene bile olmadan hiç bir koruma ozelliği kalmıyor.
Bu arada en pahalı nano koruma ürününü dahi yaptırsanız benzinlikçide yikar/yıkatır ve ya fırça ya da oto yıkamacının nano koruma ürününü koruyacak ürünleri kullanmaması durumunda ömrü 3 ve ya 4 yıkamadır.
Olay daha çok koruma ile ilgili.
Hocam durum şu evet doğrudur sizin aracınızdaki koruma devam ediyordur. Ama hangi şartlarda? Arabayı süngerle çift kova ile yıka, kostiksiz şampuan kullan, 6 ayda bir bakıma git vsvs. Bu maddeler eksik veya fazla olabilir uygulayan yere göre değişir. Şİmdi benim demek istediğim şu bir aracı bu kadar korursanız normal pasta cila ile de aynı sonucu elde edersiniz. Ben bu konuda iddialıyım türkiyede seramik kaplama yapan yer 2-3 yerden fazlası değil.
Ürünlerin kimyasal bileşenlerine kadar üretildiği fabrikalara kadar araştırdım. Dünyada 8 tane seramik fabrikası var mesela. Bunun yanında 100lerce seramik markası Velhasıl seramik kaplama yaptıracağız diye 1000-1500 hatta 2000 lira harcamayın boşuna. Adam gibi düzgün bi pasta cila ve boya koruma 3lüsü yeter. Senede bir boya korumayı yenilettir tamamdır.
Tekrar söylüyorum ben bu konuda iddialıyım Türkiye'de gerçek seramik yok. Ben uyarımı yapıyorum amacım kimseyi kötülemek değil kimsenin işine taş koymak değil ama kazıklanmasın millet.