Clio 4 sport tourer seramik+cam filmi+koltuk koruma+motor koruma+cam su itici

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hidobur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Serviste o ücret çok iyiymiş valla , bana 400 500 lerden bahsetmişler di , tazyikli suda falan atmıyor değil mi yıkamada vs , bende bakıp piyasadan alayım o zaman kolay şekilde kendimiz yapabiliyor isek

Ben servisten alip kendim taktim 120 tl mi neydi takimi.piyasadan omsa da alabilirsiniz kalitelidir.herhangi bir sorun da yasamadim cok sukur.

Yapistiracaginiz yerleri alkol gibi biseyle guzel silin.citanin bantini acmadan once yerine koyup ileri geri hizasini yani nereye yapistiracaginizi belirleyin.bazen islak mendil paketi gibi biseyin icinden primer denilen yapistirmadan once yapistiracaginiz lastiklere surmeniz gereken sey cikiyor onu surun.tas gibi tutuyor.piyasadan omsa disinda bakmayin teneke gibi bazilari.

Tamamdır , çok sağolasın ilgine.

Yapistiracaginiz yerleri alkol gibi biseyle guzel silin.citanin bantini acmadan once yerine koyup ileri geri hizasini yani nereye yapistiracaginizi belirleyin.bazen islak mendil paketi gibi biseyin icinden primer denilen yapistirmadan once yapistiracaginiz lastiklere surmeniz gereken sey cikiyor onu surun.tas gibi tutuyor.piyasadan omsa disinda bakmayin teneke gibi bazilari.

Merhaba güle güle kullanın, balataları nasıl garantiden değiştirdiniz bilgi verebilirmisiniz ?

Vallahi benim özellikle yaptığım birşey olmadı aracın henüz km si düşüktü ondandır diye tahmin ediyorum , ben aracı almaya gittiğimde öğrendim garantiden değiştiğini.

Merhaba güle güle kullanın, balataları nasıl garantiden değiştirdiniz bilgi verebilirmisiniz ?

Geri