Scenic ile Girdiğimiz Bakim ve Tamirler Detayli Anlatım ve Araçlarımız - İzmir :)

bende haftaya triger setini degiştirecem. yetkili servis 450 tl dedi. renalt mais benzinliyse 1000 tl dedi. ustam 150 işçilk trigeride şaşmazdan 267 tl di indirimdeymiş 130 aldım.toplamda 300tl buldu.arkadaşlar..triger kayısı renault mais orjinal adreside isteyen olursa özelden veririm.

Merhaba, nerden alıp nereye yaptirdiginizi yazabilirmisiniz
İster buradan ister ozelden

Grand scenic 2 130 bin km de
Bakımda rutin yağ filt vs. Dışında değişmesi gereken bisey varmıdır bu km de

Torna 200 liraya maloluyo ve sifir gibi geliyo köruklerinden tutunda herseye bakilip degisti, dörtte bir fiyata malolur

Triger iside beni hep tedirgin eder, serviste cok pahali ama garanti en azindan tabi ustada önemli

ben burdan aldım. devamlı araştırıyorum. kimse 5 tl fazla vermesin diye ...bilinçlendirmek iyidir. kusura bakmayın yogunluktan yeni gördüm.burdan degilde özelden yolladım etnik olmuyormus.kuralları okudum.

Son düzenleme:
Triger iside beni hep tedirgin eder, serviste cok pahali ama garanti en azindan tabi ustada önemli
haklısınız servis en güzeli ama malesef 100de 80 fazla alınıyor.yetkili serviste öyle yarıyarıya ustam 2000 yılından beri ustamdır.allaha şükür bir yamugunu görmedim. araclarımda zaten ful kaskom var. sorun olursa zaten kasko yapıyor.hiç yoktan gidip malzemeyi beraber alıyoruz.aldıgım malzemeyeyi görüyorum. fiyatıda belli sadece işçilik veriyorum.gecen ay kayıncomun fiat puntoyu servise götürdüm.yag bujiler polen filitre zamanı gelmiş enişte götürdedi. bende götürdüm adamlar aldı 1 saat sonra bana bunlar yapıldı. dendi bende merak ettim ustama götürdüm bunun neyi degişmiş dedim 640 tl hesap var.
dediki bujilerin uclarını zımparalamışlar filitrenin biri degişmiş.yag degişmiş ama cıkma yagmıdır anlamadım dedi. aradım kayıncvoyu la bunlar nasıl yaptı anlamadım dedim götür bende geliyorum dedi. gittik adamlar yogun oldukları için fazla bakamamışlar bize denen bu ...ben her zaman ustadan yanayım.

Dün ufak bir bakım geçirdik
1.5 grand scenic
5 lt 5/30 yağ - 110 TL
Hava, yağ filt - 25 TL
Ön diskler torna - 30 TL
Ön balata - 55 TL
İşçilik - 50 TL
Arka cam rezistansı buz cozmuyordu
Elektrikciye gösterdim elektrik gelmiyor ama sebebini bulamadı
Bende çok kurcalatmadim

gecmiş olsun rutin bakım sanırım.bende 2005 model dynic var triptonik ben diger araçlarımda castrol yag kullanıyordum. bu aracımda castrol kullansam olurmu. yada elf diye bir yag var onumu kullanacağım. sanırım benimde arka cam suyu atmıyor. önden atıyor acaba yanlış mı bagladılar . gösterecem pazartesi ustamdayım.trşger degişecekte..

gecmiş olsun rutin bakım sanırım.bende 2005 model dynic var triptonik ben diger araçlarımda castrol yag kullanıyordum. bu aracımda castrol kullansam olurmu. yada elf diye bir yag var onumu kullanacağım. sanırım benimde arka cam suyu atmıyor. önden atıyor acaba yanlış mı bagladılar . gösterecem pazartesi ustamdayım.trşger degişecekte..

Önceden bende castrol kullaniyordum
Ancak bu sefer elf kullanacakken ustanın elinde olmadığı için petronas in Renault için üretilmiş oldugu yazan yağını kullandık bakalım
Triger ve baskı balatayi yaza doğru bir sonraki bakımda halledicez inşallah ;)

ben pazartesi trigeri degiştirdim yaptıgım masraflarım.
triger kayısı :115
kapak var :30
ön balata :50
termostat dedi ustam:50
polen filitresi:15
vallaha işcilik 200 dedi 180 verdim.sabah 9:30dan 16:30 kadar benim arabamla ugraştı.deger aldıgı fiyat.

toplam 440 tl. yetkili servis sadece triger degiştirmeye 450 istedi.. fark bu

Geri