Satiyorum hoscakalin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rock3366
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

rock3366

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar 1.2 75 hp 2013 model aracimla artik ayrilik noktasina geldik 3 yil kahrimizi cekmekle birlikte sanirim en fazla kahri ben cektim:) 3 yilda servisten kurtulamadim direksiyon kutusu mu dersiniz subap yanmasi mi dersiniz amortisor tabla sorunu mi dersiniz abartisiz ayda bir kere mutlaka servise gitmisligim vardir ve artik bu sorunlara dayanamayacagima kanaat getirdim bu hafta hyundai i20 ile yeni bir baslangic yapmaya karar verdim i20 dizel 1.4 90 hp style ile yoluma devam edecegim yeri geldi bilgilerinizden yararlandim yeri geldi muhabbetinizden hepiniz saglicakla kalin kazasiz belasiz surusler....

LG-H960 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaslar 1.2 75 hp 2013 model aracimla artik ayrilik noktasina geldik 3 yil kahrimizi cekmekle birlikte sanirim en fazla kahri ben cektim:) 3 yilda servisten kurtulamadim direksiyon kutusu mu dersiniz subap yanmasi mi dersiniz amortisor tabla sorunu mi dersiniz abartisiz ayda bir kere mutlaka servise gitmisligim vardir ve artik bu sorunlara dayanamayacagima kanaat getirdim bu hafta hyundai i20 ile yeni bir baslangic yapmaya karar verdim i20 dizel 1.4 90 hp style ile yoluma devam edecegim yeri geldi bilgilerinizden yararlandim yeri geldi muhabbetinizden hepiniz saglicakla kalin kazasiz belasiz surusler....

Hayırlı olsun hocam . Forum üzerinden takip ettik sorunları inşallah bundan sonraki aracınız ile böyle sorunlar yaşamazsınız . Hakkınızda hayırlısı olsun. Sizi yeni aracınız ile de forumda görmek isterim.

Hayırlı olsun hocam . Forum üzerinden takip ettik sorunları inşallah bundan sonraki aracınız ile böyle sorunlar yaşamazsınız . Hakkınızda hayırlısı olsun. Sizi yeni aracınız ile de forumda görmek isterim.
Tesekkurler hocam zaten forumu tapatalktan takip ediyorum her hareketiniz elimin altinda elbetteki forumu uygulamadan silmeyecegim takipteyim mutlaka baska konularda yardimlariniza ihtiyacim olup bilgilerinizden faydalanmak isteyecegim ;) tekrardan sevgiyle saglicakla kalin ;)

Yeni aracınız hayırlı olsun.Kazasız belasız kullanmanızı dilerim.

Yeni aracınız hayirli olsun Güle güle kullanın

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yeni aracınızla kazasız sürüşler diliyorum. Hayırlı olsun.

Yeni aracınız hayırlı olsun.

yeni aracınız hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullanın inş bahsettiğiniz sorunları yeni aracınızda yaşamazsınız

Hayirli olsun i 20 hangi kasa?

Keske elite smart pan alsaydiniz. Bende aldim çok memnunum.

Geri