Satiyorum hoscakalin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rock3366
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Herkese tesekkurler arkadaslar arac elime gecmedi daha 15 ocakta olacakmis cunku dizel olarak arac kalmamis style pan alacagim zorlaya zorlaya bukadar cikabildim cunku zaman olarak bekledigim bir zamana denk gelmedi degisim biraz zaruri oldugu icin planli degildi yani :(

LG-H960 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Keske elite smart pan alsaydiniz. Bende aldim çok memnunum.
Hayirli olsun hocam peki aracta kronik sorun var mi clio da cok cektim i20 de de okudum biseylwr canim skldi aslinda geri vitese gecmeme direksiyon gicirtisi cam tavan sesleri vsvsvs ?

hayırlısı olsun üzüldüm yine bekleriz farklı bi reno ile inşallah...:eyv

Hayirli olsun hocam peki aracta kronik sorun var mi clio da cok cektim i20 de de okudum biseylwr canim skldi aslinda geri vitese gecmeme direksiyon gicirtisi cam tavan sesleri vsvsvs ?

Ben clio ile cok arasinda kaldim. Hatta konuda acmistim.
cam tavandan ses geliyordu silikon sprey sıktım geçti.
geri vitese gecmeme problemi nedir bilmiyorum ama araba tam durmadan gecmiyor geriye.eger dediginiz buysa önemli birsey degil.
direksiyon gicirtisini bilmiyorum.
renault'ta bu gicirti tikirti sesini çozmekte cok ugrastim. Birini hallediyorum digeri basliyor.
hyundai'de ne klima dugmesi ne havalandirma ne baska biryer gicirdiyor.
renault'un butun arabalarina sahip olmus ve halihazirda halen bir fluence sahip biri olarak hyundai'nin çok guzel arabalar yaptigini soyleyebilirim.

i20 , ebatlar haric megane 3 ile kiyaslanabilecek bir araba oldugunu soyleyebilirim.

Herkese tesekkurler arkadaslar arac elime gecmedi daha 15 ocakta olacakmis cunku dizel olarak arac kalmamis style pan alacagim zorlaya zorlaya bukadar cikabildim cunku zaman olarak bekledigim bir zamana denk gelmedi degisim biraz zaruri oldugu icin planli degildi yani :(

Sizin aldiginiz fiyat nedir ? Elite smart pan ne fiyat verdiler ?

Geri