Sarmalı deri direksiyon uygulama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 35 İSM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

35 İSM

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Buyrun uygulamam .
PDVmpv.webp

Moderatör tarafında düzenlendi:
Maliyet 15 tl 😁 şunu uygulamak için 250 tl fiyat çekiyolar

Birebir uymuş başarılı uygulama. Direksiyonun üst tarafındaki şişkin kısımlarda nasıl bu kadar cuk oturmuş, araca özel model midir. nereden aldınız ürünü hocam. Link verebilir misiniz?
Yok hocam araca özel model deil gittigidiyor dan aldım satılan bütün modeller standar ölçüde hemen hemen. 45 dk kadar uğraştım dikmek için orjinalle bire bir gibi oldu.. Youtube den dikiş şekli ni araştırdım ve uyguladım..

Bravo güzel olmuş hele maliyetine göre çok iyi.sadece alttaki çizgi birleşim yeri keşke tam ortada olsaymış o da benim takıntım.

Bravo güzel olmuş hele maliyetine göre çok iyi.sadece alttaki çizgi birleşim yeri keşke tam ortada olsaymış o da benim takıntım.
Teşekkürler haklısınız ilk kılıf uygulama olduğu için gözden kaçırmışım.

Çok güzel olmuş elinize sağlık. Benimkini önceki sahibi siyah iple diktirmiş herkes orjinal sanıyor.

Çok güzel olmuş elinize sağlık. Benimkini önceki sahibi siyah iple diktirmiş herkes orjinal sanıyor.
Teşekürler aracın rengi ve joy modelin koltuk dikişleri kırmızı olduğu için kırmızı ipi tercih ettim.

Yok hocam araca özel model deil gittigidiyor dan aldım satılan bütün modeller standar ölçüde hemen hemen. 45 dk kadar uğraştım dikmek için orjinalle bire bir gibi oldu.. Youtube den dikiş şekli ni araştırdım ve uyguladım..

Sizin uyguladığınız ürünün yüzeyi pürüzsüz gözüküyor ama GG'da ki ürünlerin görsel resminde ürün delikli delikli duruyor hiç düz olanını bulamadım. Neyse ben de sipariş geçeyim o zaman teşekkürler hocam.

izmir de bunu yapmak için 70 lira istiyorlar

Geri