Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buyrun uygulamam .
https://i.hizliresim.com/PDVmpv.jpg
Yok hocam araca özel model deil gittigidiyor dan aldım satılan bütün modeller standar ölçüde hemen hemen. 45 dk kadar uğraştım dikmek için orjinalle bire bir gibi oldu.. Youtube den dikiş şekli ni araştırdım ve uyguladım..Birebir uymuş başarılı uygulama. Direksiyonun üst tarafındaki şişkin kısımlarda nasıl bu kadar cuk oturmuş, araca özel model midir. nereden aldınız ürünü hocam. Link verebilir misiniz?
Teşekkürler haklısınız ilk kılıf uygulama olduğu için gözden kaçırmışım.Bravo güzel olmuş hele maliyetine göre çok iyi.sadece alttaki çizgi birleşim yeri keşke tam ortada olsaymış o da benim takıntım.
Teşekürler aracın rengi ve joy modelin koltuk dikişleri kırmızı olduğu için kırmızı ipi tercih ettim.Çok güzel olmuş elinize sağlık. Benimkini önceki sahibi siyah iple diktirmiş herkes orjinal sanıyor.
Yok hocam araca özel model deil gittigidiyor dan aldım satılan bütün modeller standar ölçüde hemen hemen. 45 dk kadar uğraştım dikmek için orjinalle bire bir gibi oldu.. Youtube den dikiş şekli ni araştırdım ve uyguladım..