Sarmalı deri direksiyon uygulama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 35 İSM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Teşekürler aracın rengi ve joy modelin koltuk dikişleri kırmızı olduğu için kırmızı ipi tercih ettim.

Hocam direkt satın aldığınız linki verebilir misin? Binbir çeşit satıcı var. Görüntü olarak riske girmek istemiyorum seninki gayet güzel duruyor.

Sparişi verdiğimde satıcı beni telden aradı iprengini falansordu siz isterseniz ürünü alınca satıcıya msj atın deliksiz modelini veya iprengini belirtirsiniz. Ben belirtmedim kendisi aradı.

Şunuda belirteyim ürün geldiğinde aracın göğüs lüğünde güneşe bırakın genleşme olsun sonra dikin.

Elinize sağlık.Çok güzel olmuş.

Teşekür

Şunuda belirteyim ürün geldiğinde aracın göğüs lüğünde güneşe bırakın genleşme olsun sonra dikin.

Dün ben de uygulama yaptım. Sanırım kusursuz diktim. Görüntü çok hoşuma gitti lakin kılıfın arkası ve dikişlerinin elime temasına alışmam gerekecek çok ergonomik gelmedi bana.

Azdra0.webp

Dün ben de uygulama yaptım. Sanırım kusursuz diktim. Görüntü çok hoşuma gitti lakin kılıfın arkası ve dikişlerinin elime temasına alışmam gerekecek çok ergonomik gelmedi bana.

Azdra0.webp
Tabi hiç bişrşey orjinalin yerini tutmuyor bizimki görsellik olsun . bir kaplamaya 250 tl fiyat biçiyolar direksiyonun kendisi zaten 300 tl 250 verip kaplatmak akıl kerı deil.

arkadaşlar bütün kılıflar standart değil. clio 4 direksiyonların alt kısmı üste göre tombul olduğu için dar gelen kılıflar olabilir. alırken mutlaka sormak gerekli

Geri