Samsun Gidiş yakıt değerlerim ( 1.6 16V Megane 2 )

205 kuruş yakmışsınız. 2,24 tl den hesaplarsak.
233 kuruş 2,56 tlden aynı km ye göre hesaplarsak.
aracın yük durumu göz önüne alınırsa normal denilebilir.

Yük durumu ve otomatik olduğunu hesaba katarsak çok iyi :) Samsun'dan Amasya'ya doğru gelseydiniz 2.33 ten olan yerler var :)

Ben lpg'yi 2.64den alıyorum en ucuz yer 2.51 bu hesaplara göre 2.0motor meggy'le 120ortalama hızla 2.33 kuruş yakıyorUM. Lpg ucuz olsa 1.6 ile aynı yakıt Bence Benim değerler daha iyi:) nede olsa 2.0 motor Demi ama?

Gökhan Abi 1.4 lede aynı :) Hatta uzun yolda senin araba bayağı az yakar :)

benimkide 2004 şehiriçi 10.5 bazen çok kasarsam 9.5 lara iniyor araç ağır oldugu için çabuk hızlandırıp hemen 5.vitesi görmen lazım yoksa değer hiç inmiyor

Şehir içi 7.0dan düşemedik. :)

Gecen hafta kusadasina giderken kapattim gittim yol bilgisayari hiz ortalamasi 118, ortalama yakit degeri 8,1 700km yolu tam 140 tl gazla bitirdim...o kadar basmaya 20 kurus yakti...donus yolunda efendi efendi geldik ortalama 6,2ydi 16-17 kurusa dustu...

K4M+LPG candır ;)

Bizim arabanında öyle yakacağını düşünüyorum abi :)

Güzel değerler :) Böyle değerleri görmek nasip olmadı daha UP ile :D

slm lar aranıza yei katıldım bu başlık dikkatimi çekti az çok araç motor ve yakıt ortalamarından anlarım megane 2 1.6 16v var bende ama ne kadar sertte kullansam ortalama değeri şehir içi 9 un üzerine çıkmıyor sakin modda kullanırım genelde en son dün baktım 6,6 idi bence araç motorlarınıza baktırın derim buji ve hava filtrelerine ve bi sensör vardı ismi aklımda deil hava benzin karışımını ayarlayan onu temizleyin :)

Geri