Samsun Gidiş yakıt değerlerim ( 1.6 16V Megane 2 )

Çok yi değer yakalamışsın Kadir:eyv benim iş yerindeki Fluence böyle değerler görmedi hiç 10-11lt arası hep...:D

havzadan samsuna olan değerler bunlar sanırım kadir.
bana göre gaza çok yüklenmişsin. ani hızlanmışsın. vs birqaz sert kullnmışsına benziyor.
çünkü bliyorsunki o güzergahta zaten çoğu yerde araç rampa aşağı iniyor özellikle havana tesislerinden sonra gaza hiç basmaya gerek yok.
dönüşte ne oldu tüketim??

Dönüştre bu değerler 10'ün üstüne çıkmıştır full rampa çıkıyorsun Havza'ya kadar...

havzadan samsuna olan değerler bunlar sanırım kadir.
bana göre gaza çok yüklenmişsin. ani hızlanmışsın. vs birqaz sert kullnmışsına benziyor.
çünkü bliyorsunki o güzergahta zaten çoğu yerde araç rampa aşağı iniyor özellikle havana tesislerinden sonra gaza hiç basmaya gerek yok.
dönüşte ne oldu tüketim??
Dönüşte tüketim 8.0 - 8.3 arasında dolaştı hiç 7.9 olmadı :o
Aslında dönüşte de düşerdi ama biz şehir içi dur kalk fazla yaptık . Özellikle trafik lambaları şişirdi değerleri .
Arabayı ben kullanmadım babam kullandı , elimden geldiğince inişlerde gazdan ayağını çekmesini söyledim :D
Birde şu sıralar felaket yol çalışması var . Havananın oralarda ki yokuşlar sürekli tek şerit kamyon arkasında gittik .
Toplamda 200 kr yaktı ( şehir içi şehir dışı karışık )
Dönüştre bu değerler 10'ün üstüne çıkmıştır full rampa çıkıyorsun Havza'ya kadar...
8.3 ün üzerine çıkmadı Abi :) Egzantirik açı kaydırıcı da biraz sıkıntılı onuda yaptırsak on numara olur .

Arabayı babam kullandığı için biraz daha fazla yaktı , alışamadı henüz . Benim gaza basışımı yol bilgisayarı çok etkiliyor . Zaten hiç yüklenmiyorum .:)

Bu sefer gidiş geliş 7.5 olmuş ortalama . Fotoğraflarım isterseniz . ( Şuan 7.6 ben gezdim :D ) Babam da alışmış megane'a .

Bu sefer gidiş geliş 7.5 olmuş ortalama . Fotoğraflarım isterseniz . ( Şuan 7.6 ben gezdim :D ) Babam da alışmış megane'a .

yavaş yavaş olacak bu iş
hadi bakalım:eyv

Evet Beyler sentesi kaçık olan arabamızın tirigeri ve açı kaydırıcı değiştikten sonra ki durum
Şehir içi Şehir dışı karışık :
214 kuruş evet yanlış duymadınız . Eskiden şehir dışı 230 yakıyordu . Karışık , köye gittik :) şehir içi kullandık :) 80 km Merzifona git gel araba testi ( Ful basmalı )
182 km toplamda , 39,oo TL LPG aldı ve sonuç 214 qw qw
Allah kazasız belasız güle güle binmek nasip etsin 12 3

Aylardır havaya sıkmışsınız paraları.
şimdi kafa rahat binersiniz.

Evet Uğur Abi biraz öyle oldu . Şimdi gönül rahatlığı ile binebiliriz :)

26 nisan perşembe gecesi yola çıktım istanbuldan samsuna. aracım megane 2 hb 2008 expression plus 1.6 16v OV 110 hp otomatik - Atiker sıralı lpg takılı. 5 kişi + bagaj ful.

39,73 lt gaz aldım 2,24 ten. tam 433. km de gaz bitti. yerine göre 130-140 la gittim tem otoyolunda ama ortalama hız 90 civarlarındaydı.

değerler nasıl sizce?

birde istanbuldan 2,24 ten aldım gazı. şehir dışında en ucuz 2,59 dan gaz alabildim:)

Geri