Sakarya'da Bir İstanbullu :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Chosen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aracın maşallahı var :) joy deyince gözlerime inanamadım touch gibi duruyo kaza bela vermesin ALLAH :) senin o değerleini ben flu ile yakalıyorum anlıyorum gençsin fakat bu kadarda olmazki :D

Ailemize hoş geldiniz keyifli forumlar dilerim

Hayırlı olsun kazasız belasız

Foruma hoşgeldiniz :) Yakıt benimde o civarlarda geziniyor benim de yaş 18 :D Işıklarda herkesten hızlı kalkma gibi bir huyum var ondan fazla yaktığını düşünüyorum ben :D

Hayırlı ve kazasız sürüşler hocam güle güle kullanın ufaklığı :-)

Çok yakmasının ilk nedeni sert kullanmanız ikinci nedeni de 75bg olması :-( motoru çok zorlamadan bi chip tuning yaptırsanız belki düşer. Ben 90bglik captur ile kışın 5 yazın 4.5 civarı dolanıyorum

Yeni Araçiniz Hayuirli Ugurlu Olsun , ALLAH Kaza Bela Vermesin ... :eyv

Aramiza Hoşgeldiniz Keyifdli Vakit Geçirmeniz Dileğiyle :eyv

hoş geldin Allah kaza bela vermesin iyi forumlar:)

Ailemize hoş geldin Ahmet kardeşim, iyi forumlar...:eyv

Güzel mesajlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar :)

Bugün Sakarya-İstanbul arası 110-120-130 arası geldim 4.7 oldu yakıt tüketimi. Sanırım bu değer bu hızlara göre normal :)

aracın maşallahı var :) joy deyince gözlerime inanamadım touch gibi duruyo kaza bela vermesin ALLAH :) senin o değerleini ben flu ile yakalıyorum anlıyorum gençsin fakat bu kadarda olmazki :D

Sağolun hocam, eksikleri ben doldurdum, görenlerde genelde full zannediyor :p ve haklısınız biraz daha yumuşak kullanmam lazım :)

Foruma hoşgeldiniz :) Yakıt benimde o civarlarda geziniyor benim de yaş 18 :D Işıklarda herkesten hızlı kalkma gibi bir huyum var ondan fazla yaktığını düşünüyorum ben :D

Aynı sorunu yaşıyordum bazen, artık dikkat etmiyorum kimin önde kalktığına :)

Hayırlı ve kazasız sürüşler hocam güle güle kullanın ufaklığı :-)

Çok yakmasının ilk nedeni sert kullanmanız ikinci nedeni de 75bg olması :-( motoru çok zorlamadan bi chip tuning yaptırsanız belki düşer. Ben 90bglik captur ile kışın 5 yazın 4.5 civarı dolanıyorum

75bg in direk 6.5 civarı yakmasına etki edeceğini düşünmediğim için daha yumuşak kullanmaya karar verdim aracı hocam :p

Geri