Sakarya'da Bir İstanbullu :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Chosen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Chosen

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Okul için Sakarya'dayım haftanın 5 günü :o, Joyumu geçen yıl Eylül gibi aldım, evladım gibi seviyorum sadece biraz çok yakıyor adı da ; Minnoş :cool:

İsim : Ahmet
Yaşam Alanı : Sakarya-İstanbul :)
Otomobil : Clio 4 1.5 Dci Joy
Meslek : Öğrenci
Tavsiye : Google

İşte Minnoş :

1621779_10152304676904560_375796814_n.jpg

hayırlı olsun:D
kazasız, belasız, yavaş ve güvenli sürüşler ...:D

Allah kaza bela vermesin. Güle güle kullanın inşallah.

joy ama icon görünümlü mübarek :) maşallah minnoşa :eyv :D

Güzel mesajlarınız için teşekkür ederim :)

joy ama icon görünümlü mübarek :) maşallah minnoşa :eyv :D

Hocam şöyle oldu, ilk alırken krom paket olarak ön far, eşik, torpido, stop krom parçalar vardı serviste takılmış olarak aldım yani, sonra yine serviste çelik jant sordum 1500 tl çektiler bende satış danışmanım ile sahibinden sitesinde tek olan ilandan gidip direk 700 liraya 4 jant aldım orjinal yeni çıkmış olarak, büyük şanstı yani :) araç showroomdan inmeden orada değişim yapıldı ve yeni jant lastikler takıldı, sonra sdizayndan aldığım krom parçaları (cam ve kapı) dün uyguladım ve bu hale geldi minnoş :) görenler full zannediyor ufaklığı :D

Aramıza hoş geldin kardeşim :eyv ancak aracın dize neden fazla yakıyor o ilginç geldi yoksa çok mu hızlı kullanıyorsun ! çok koşan at çok su içer unutma

Aramıza hoş geldin kardeşim :eyv ancak aracın dize neden fazla yakıyor o ilginç geldi yoksa çok mu hızlı kullanıyorsun ! çok koşan at çok su içer unutma

Hoşbulduk :) Bende tam bilmiyorum hocam, devri bir türlü tutturamadım :) vites uyarısına pek uymuyorum ama çok basmam zaten 3000 deviri geçmem imkansız, bazen sert kullanabiliyorum, genciz sonuçta bazı durumlarda sabırsız davranabiliyoruz, ama şehir içinde özellikle yumuşak kullanmayı bile denesem belli kıvamda yakıyor :) şu an istanbuldayım mesela şehir içi tüketim ortalama 6.8 falan. Uzun yolda 5.8 i gördüm minimum, normalde de 6.4-6.5 civarı hep :) servise mi göstersem diye hep düşünüyorum, sanırım sonunda öyle yapacağım :)

güle güle kullan kardeşim :) değerlere göre yakıtın çok gibi geldi uzun yolda 4.5 lerin altına inen arkadaşlarımız var forumda clio sahipleri daha net bilgi verecektir :)

güle güle kullan kardeşim :) değerlere göre yakıtın çok gibi geldi uzun yolda 4.5 lerin altına inen arkadaşlarımız var forumda clio sahipleri daha net bilgi verecektir :)

teşekkür ederim :) bende umarım inerim bir gün o değerlere..

Geri