Sadece CLIO 4 1.5dci S&S için

1.5 DCI 75bg aracım.

Şu an ortalama 6.1-6.2 yakıyorum karma. Daha da düşmedi. Araç 15.000 lere geldi artık.

Benim aracım full eco modda kullanıyorum yozgatta kalıyorum ortalamam şehiriçi 7 lt benim ki niye çok

Benim aracım full eco modda kullanıyorum yozgatta kalıyorum ortalamam şehiriçi 7 lt benim ki niye çok

vitesi 2000 ila 3000 devir arasında atarak kullanın bir müddet. fark eder diye tahmin ediyorum

1.5 DCİ 90 hp total excellium kullanıyorum memnunum şehir içi ortalamam 4.6 ile 5.0 arası genelde 4.8

full eco modda kullandıgınz için

1.5 DCİ 90 hp total excellium kullanıyorum memnunum şehir içi ortalamam 4.6 ile 5.0 arası genelde 4.8

gayet ii bi tüketim. tasarruf yapcaz diye de arabayı iice öldürüp otobanda 70le gitcek değiliz :D

benim 4.9 4.8 civarı yakıyor 13.000 km de

şehir dışı 3.8 lt şehir içi karışık 4.2 / 4.1 ( 1.5 90 bg)

Şu ECO modu şehir içi trafiğinde kullanmak lazım. Zaten uzun yolda veya rampada eco mod açıkken araç hantallaşıyor. Bu da sollama yaparken veya rampa çıkmaya çalışırken gaz pedalına daha fazla basmamıza neden olduğu için daha fazla yakıyor. Bence eco modu yerine şehir içi sürüş modu olarak adlandırılsaydı hiçbir problem olmazdı :)

Şu ECO modu şehir içi trafiğinde kullanmak lazım. Zaten uzun yolda veya rampada eco mod açıkken araç hantallaşıyor. Bu da sollama yaparken veya rampa çıkmaya çalışırken gaz pedalına daha fazla basmamıza neden olduğu için daha fazla yakıyor. Bence eco modu yerine şehir içi sürüş modu olarak adlandırılsaydı hiçbir problem olmazdı :)

Eco modu çözmüş değilim hala ne işe yarıyor :D :D

Geri