Bir benim aracimda yazilim var bu bir, 2 cisi 114 sabitledim bu iki ortalama daha dusuktu fakat bayram donusu oldugundan kocaeliden başlayan yogunluktan dolayi 3.7 yukseldi, bu arada klimada full acikti, ha inanmiyorsan gel cuma gunu tek basima samsuna gidecegim gel benimle kendi gozlerinle gor, yok kamyon arkasindan takip etmek mis, yok lastigi sisirmekmis gor bakalim ha sunu da soylim hersey trafik kurallari içinde arac suruyoruz eve gidiyoruz mezara degil....
sizlerdeki bu alınganlık nedir arkadaş?????????????? !!!!!!!!!
sana konuşan kim oldu? nerde senin ile ilgili bir cevap,alıntı vs görüyorsun? varmı hiç?
bana ne senin arabandan, bana senin yazılımından, bana ne senin yolundan yakıtından ya allah aşkına.
sen değilmisin daha şurda dün yok arabam sürekli bozuk yok arabam bir sönüypr sonra istop ediyor yok her uzun yolda sorun çıkarıyor yazan?
o halde sağlıklı bir örnekmi hocam senin araba?
onu geçtim yazılımlı arabanın daha az yakacağı zaten aşikar eee o halde senin araban nasıl bu verilerde yer alacakki ?
neyse allah aşkına benim sizlerden alıp veremediğim bir şey yok sizden ricam benim her yazdığıma kalkıp size yazmışım gibi alıntılar yapmayın umrumda değil sizin aracınızda yorumunuzda