Rxt ve rxi arasındaki fark

valla ayberk buldum ama cok pahalı yaw.17-18 istemişler 2001 e.bi tane 2001 buldum oda son 15,500 diyor.cok değilmi sizce.valla rte de 2 air bag var jant yok ama onada razıyım ben fiyatı uygun temiz bişi olursa.110 bg olacak ama.

şuan piyasa biraz yüksek abi gerçi meganın piyasası hep var 16 civarı bulunursa temiz bir rxi almak güzel olur

düşük fiyatlara full araba bulursan o arabadan bişey bekleme abi..illa bi sorun çıkarır yine kendi parasını bulur....benim araba 107binde rxi otomatik vites mesela satacak olsam 17-17,5 tan 1 lira aşagısına vermem:)verirsem piyasayı düşürmüş olurum..hondacılara bak abi 98 model arabaya 15-16 hatta daha fazla para çekiyolar..hakkımı şimdi o arabanın:)

valla ayberk buldum ama cok pahalı yaw.17-18 istemişler 2001 e.bi tane 2001 buldum oda son 15,500 diyor.cok değilmi sizce.valla rte de 2 air bag var jant yok ama onada razıyım ben fiyatı uygun temiz bişi olursa.110 bg olacak ama.

Abi bende 2003 1.4 98 hp var full modeli ve hem stock hem orjinal 110000'lerde km'si..şuanda satacak olsam en son 16'ya fln bırakırım sanırım..Ama 2001 modele 15.500 biraz fazla bence.

valla bazı arabalar isim yapmış piyasası hiç düşmüyor.mesela corolla,megane1,broadway,reno 19,civic.bu arbalar sanırım ulaşılması güç araçlar.bu megane 1 otomatikleri nasıl yukarda kulanıyom diyen arkadaş vardı.

megane II ye vereceğim paraya tertemiz megane I RXİ-exp-dynamc alrım...
geçen subaydan satılık rxi vardı 21 lira istiyordu 700000 de

valla ben seninle aynı fikirde değilim megane 1 e 21 vermek bana göre çılgınlık.megane 2 sonuçta her acıdan daha donanımlı.

Tercihtir saygı duyarım....:eyv

ama bu megane 2 lerde top şeklinde bi beyin varmış.o arıza yaparsa cok pahalı diyolar.sizin bi fikriniz varmı bu konuda.

Geri