RFC Yollarda '' OyakRenault ''

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onur2ran
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Abi eline saglık bu videonun yuklenmemiş halini senden almam lazım bi ara haberin olsun..

Izlemeyen ve yorumlamayan kalmasin gunceli...

XT615 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

slm arkadaşlar ben bu eylencelere gele bilir miyim katılım ücretlimi veya neler yapılıyor buluşulunca bilgi vere bilirmi biri bana

abi eline sağlık tşkler

Onur abi eline sağlık harika olmuş :eyv inş bi daha fabrika gezisi düzenlenirde bende gelirim :D fabrika tanıtımını ve anlatımını ben yapabilirim sıkıntı yok :D :D

slm arkadaşlar ben bu eylencelere gele bilir miyim katılım ücretlimi veya neler yapılıyor buluşulunca bilgi vere bilirmi biri bana

Herkes buluşmalarımıza katılabilir...
Buluşmalara katılırken herhangi bir ücret söz konusu değil.. Yemek , kahvaltı, piknik vb. organizasyonlarda yediğinizi içtiğinizi ödersiniz o kadar ..
Aile olarak buluşmalardan elde ettiğimiz tek kar yüzlerimizdeki gülümsemeler ve mutlu aile ortamımızın getirdiği rahatlama hissi...

Hangi ilde ikamet ediyorsunuz ?
Bulunduğunuz ilin il temsilcisiyle görüşüp buluşmalarla ilgili bilgi alabilir ve daha fazlasını öğrenebilirsiniz..

Herkes buluşmalarımıza katılabilir...
Buluşmalara katılırken herhangi bir ücret söz konusu değil.. Yemek , kahvaltı, piknik vb. organizasyonlarda yediğinizi içtiğinizi ödersiniz o kadar ..
Aile olarak buluşmalardan elde ettiğimiz tek kar yüzlerimizdeki gülümsemeler ve mutlu aile ortamımızın getirdiği rahatlama hissi...

Hangi ilde ikamet ediyorsunuz ?
Bulunduğunuz ilin il temsilcisiyle görüşüp buluşmalarla ilgili bilgi alabilir ve daha fazlasını öğrenebilirsiniz..

ben kocaeli gebzede oturuyotum online olarak sürekli konuşula bilen bir sayfanız yok mu

ben kocaeli gebzede oturuyotum online olarak sürekli konuşula bilen bir sayfanız yok mu
Her hangi bir sayfamız yok,forum üzerinden haberleşiyoruz,bunun için forumu takip etmen gerekiyor...:eyv

Gelemedim Ama Gitmiş Kadar Oldum Teşekkürederim Emeklerinize Ayaklarınıza Sağlık :D

Haydi RFC İzlemeyen Kalmasın
:eyv

Geri