Rfc uyeleri hangi gsm operatorunu tercih etti ?

HANGİ GSM ?

• Kullanılan toplam oy
    109
Avea ilk tercihim.(500 dk heryone , 5000 sms hy , 2 gb internet 23 TL) Turkcell ikinci Hattım ama Kullanımı çok düşük. paket bile almak istemedim baya kazık .

Avea Woopps paketlerine bakarsanız RFC komple transfer olmaya başlarsınız. Tek kontrol ettirmeniz gereken şey sürekli çoğunluk durduğunuz nerde internet hızı nasıl. Ben çok memnunum sizede öneririm :)

en iyisi turkcel

Turkcell tercih etmiştim. Turkcell TV küçük bir ücretle sunuluyordu, tv data kullanım ücreti ise yoktu. Şimdi ise data ücreti eklediler. Bu hizmeti aynı şekilde veren olursa ona geçebilirim.

Turkcell kullanıcısıyım. Avea'nın bazen hiç çekmediği köyde 3G ile internete giriyorum. Her yöne 500dk 1000 sms ve 2GB internet 25 TL👍

98 den beri turkcell kullanıyordum fiyat politikası yüzünden 2 yıldan beri avea kullanıyorum çok memnunum

Daha önceden Turkcell kullanıcısıydım ama internet paketi, mesajlaşma ve konuşma kampanyasına ihtiyacım doğduğu için Vodafone kullanıcısı olarak devam ediyorum. Ayda 18 tl vererek Her Yöne 1000 Sms, Her Yöne 500 Dk konuşma ve 1000 mb internet paketi kampanyasından faydalanıyorum.

Not:Mesaj hakkımı bitiremiyorum. Bana göre çok fazla geliyor. Ben ayda 300 Sms kadar kullanıyorum :)

Samsung A3 Cihazımdan Tapatalk Kullanarak Gönderdim

99 dan beri Turkcell ve ayni numarayla istikrarla devam :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Turkcell başladık... Turkcell devam :)

Geri