Rfc uyeleri hangi gsm operatorunu tercih etti ?

HANGİ GSM ?

• Kullanılan toplam oy
    109
2005 den beri turkcell e devam ailecek turkcelliyiz annem 97 den beri babam 2009 dan beri ben de 2005 den beri kardeşim 2010 dan beri turkcell i zengin ettik vala :D

98-99'dan (o eğitim yılıydı ama ayını hatırlamıyorum :D) beri turkcell kullanıyorum. Bir sorun yaşamadığım için ve annem, erkek arkadaşım, ofis ve ofis cep teli olanların yıllarca turkcell olmasından dolayı devam ettim, ancak ilk çıktığında faturasız hatta geçmiştim ekonomik olsun diye yıllarca kullandığım numaramı değiştirmemek için son yıllarda düşünsek de değiştirmeyi mecburen devam ettiğimi de hissediyorum bazen:) 2. hattımı da turkcell aldım, kontor aktarma vb pratikliği açısından...

​Arada nadir kavgalarımız olsada:)daima t.cell

İlk Turkcell İdi Daha Sonra Avea Oldu Daha Sonra Yine Turkcell Oldu Daha Sonra Yine Avea Oldu, Mutluyum Avea'da qw

Vodafone Bir artısı yada eksisini görmedim .
1.21 TL kesmeseler daha hoş olacak ya neyse .

tam tamına 10 senedir turkcell kullanıyordum 10 sene önce 3 yılda telsim ox kart kullandım gençlik işte :D ama gerçektende turkcell gibisi yok bence

Vodafone forever.:eyv

10 Yllik Türkcell Kullanicisiydim Ama , 3 Aydir Avea ' ya Taşidim ve Gayet Memnunum :)

14 Yıldır Pratik Hat >> My Cep >> Telsim >> (Vodafone) kullanıcısıyım.

98 den beridir turkcell duruyor 2 senedir de ek hattım avea

Geri