20 Tem 2011 #51 Kadir Salim T.C. Vatandaşı, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 7,391 Tepkime puanı 247 Puanları 0 Yaş 31 Ahmet kılıfları yakıştıramadım sana Beğeniyorsan sıkıntı yok ama kılıfsız bir 19 kullan tavsiyemdir
21 Tem 2011 #52 vagabond94 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 1 Mar 2011 Mesajlar 93 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Kadir Salim' Alıntı: Ahmet kılıfları yakıştıramadım sana Beğeniyorsan sıkıntı yok ama kılıfsız bir 19 kullan tavsiyemdir Genişletmek için tıkla ... ya kılıfları özel dikdirdim üstüne bayada masraflı oldu biraz kullanıyım verdğim para çıksın
Kadir Salim' Alıntı: Ahmet kılıfları yakıştıramadım sana Beğeniyorsan sıkıntı yok ama kılıfsız bir 19 kullan tavsiyemdir Genişletmek için tıkla ... ya kılıfları özel dikdirdim üstüne bayada masraflı oldu biraz kullanıyım verdğim para çıksın
21 Tem 2011 #53 scolak_53 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 397 Tepkime puanı 25 Puanları 0 Maşallah güzel araçlar var katılımcı arkadaşlara başarılar dilerim.
23 Tem 2011 #54 Kadir Salim T.C. Vatandaşı, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 7,391 Tepkime puanı 247 Puanları 0 Yaş 31 Bu gece başlıyor Hadi hayırlısı Olsun Reyler bana Reyler bana :slc
23 Tem 2011 #55 ataman67 Ataman YÜCESAN, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 11 Haz 2011 Mesajlar 510 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Oylar Bana Beyler
23 Tem 2011 #56 karpuz Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 14 Ocak 2011 Mesajlar 429 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yav boya işine halen daha giremedim kararsızım leşler leşi haliyle katılıyorum. Oy beklemiyorum şunu yap diye uygun yollu fikirler verin bana
Yav boya işine halen daha giremedim kararsızım leşler leşi haliyle katılıyorum. Oy beklemiyorum şunu yap diye uygun yollu fikirler verin bana
23 Tem 2011 #57 gergin beygir Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Bakalım akşama arabayı yıkayıp fotoğraf çekersem katılırım bende..
23 Tem 2011 Konuyu Başlatan #58 ApSUVai Bilgi Girilmemiş BoZKuRT' Alıntı: Yav boya işine halen daha giremedim kararsızım leşler leşi haliyle katılıyorum. Oy beklemiyorum şunu yap diye uygun yollu fikirler verin bana Genişletmek için tıkla ... Boyat İşte Arabayı Ne Fikri Verelim Daha Ben Olsam Hatta Siyaha Boyatirim Sedefli Siyah Amma Olur Jantlarda Parlak Füme Tadından Yenmez
BoZKuRT' Alıntı: Yav boya işine halen daha giremedim kararsızım leşler leşi haliyle katılıyorum. Oy beklemiyorum şunu yap diye uygun yollu fikirler verin bana Genişletmek için tıkla ... Boyat İşte Arabayı Ne Fikri Verelim Daha Ben Olsam Hatta Siyaha Boyatirim Sedefli Siyah Amma Olur Jantlarda Parlak Füme Tadından Yenmez