RFC Temmuz 2011 Ayın Aracı Seçmeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadir aklıma ilk arabamı getirdin bunun aynısıydı ne hevesle almıştım ama artık masrafına dayanamadığımdan satmıştım. Seninki maşallah ışıl ışıl. Benden sana tavsiye ufak egzoz uçları oluyor kromdan. Öyle büyük abartılı değil orjinalinden az daha enlice. Onlardan taktır gerçekten çok güzel durur rengine gider yani.

Kadir aklıma ilk arabamı getirdin bunun aynısıydı ne hevesle almıştım ama artık masrafına dayanamadığımdan satmıştım. Seninki maşallah ışıl ışıl. Benden sana tavsiye ufak egzoz uçları oluyor kromdan. Öyle büyük abartılı değil orjinalinden az daha enlice. Onlardan taktır gerçekten çok güzel durur rengine gider yani.
http://www.renaultfanclub.com/renault-19-kulubu/15705-bu-19-hangi-uyemizindi.html

Ahh Abi ahh! Konu açtımda görmedin :) O dediğin egzoz ucundan taktırmayı bende düşünüyorum :)

Fotoğraflarım da güncellendi :) Sondan 7. den itibaren :) Şuanda bende kamera yok sis farlarıyla fotoğraflarını çekemedim :(

aha bi 19 daha katılmıcaktım ama çok içimden geldi ya birazdan paylaşıcam resimleri :D

1

2

3

4

5

Nick=atakan67 ad=atakan soyad=yücesan Zonguldak/Merkez

Dacia Sandero Stepway 1.5 dCI 70 bg Grayster Sarısı

Moderatör tarafında düzenlendi:
Katılımcılara Başarılar Diliyorum

Katılımcılara Başarılar Dilerim

Katılanlara başarılar..

047911ab.jpg

Bir fotoğraf daha ekledim :) En son Hali :)

Katılımcılara başarılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri