saya35 Nickli Üyeden Alıntı
Allah allah neyi yazık ya çokta tın. Biz insan gibi yaptığımız hatayı soyledık soylememıs olsak tamam. Bu ne boyle ya dıskalıfıye olmusum gorende sanacak cumhurbaskanlıgı secımı yapılıyor. hayırdır 1. olan araca 500.000 tl odul falan mı verılecek haberımız yok.
Aralık ayında katılırmısım tesellıye bak . İsım gucum yok hayatımız tek bu sıte sankı onumuzdekı ayı beklıcem şakamı bu. Ben tesadufen ole sıteye uye oldum denedık sansımızı moderatör arkadas dıskalıfıye etmıs bu arkadas dolandırıcılık ve büro amirliğinden mi gece saatlerce başka işi yok böyle dandik bir anket için bu kadar kendini kasmasın yazık valla.
Geçenlerde konuyu silen arkadaşın durumunu bildirip bizden özür diliyorsunuz yok yeniden koyun fotoları falan onu geri dönüşü oluyor biz uğrasıyoz tekrardan kımse agzını acmıyor sızıde dıskalifiye etseydık olmuyo mu oyle. DEmek kı sızde hata yapabiliyorsunuz öncelikle bu anketi yapmadan önce her insan hata yapabilir böyle şeyleri öğrenin sonrada sizin için çok önemli olan bu ankati yaparsınız. Benim için boş muhabbet bir durumdu zaten sağ tarafta 1 ay boyunca fotoğrafım yayınlanmış olsa nolur sız onada devamlı bakıldığı için kesın kaldırırdınız neyse yazık sonuçta bir eğlence bu kadar ınsanları kısıtlamanın anlamı yok herkese başarılar.