RFC Ekim Ayının Aracı Oylaması.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ekim Ayının Aracı Hangisi Olmalı

• Kullanılan toplam oy
    43
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
​Herkese BOL ŞANS

bir megane 3 sahibi olarak artık oyum tayfun abiye :) herkese başarılar :eyv

-Katılımcılara Başarılar..:eyv

Arkadaşlar ben aracımı ilana vermiştim satılmasın diyede fiyatı yüksek tuttum ama bugün satıldı kahramanmaraşa gitti aracım çok ani oldu birden gitti aslında üzüldümde sonradan pişman oldum ama hayırlısı yapacak bişey yok maalesef.
Ve bu nedenle yani arabam artık olmadığı için...
Ben herkesten çok özür diliyorum lütfen kusuruma bakmayın ne olur. Diğer arkadaşlarımıza haksızlık olacağını düşündüğüm için aracı yarışmadan çekmek istiyorum. SAYGILAR...

Arkadaşlar ben aracımı ilana vermiştim satılmasın diyede fiyatı yüksek tuttum ama bugün satıldı kahramanmaraşa gitti aracım çok ani oldu birden gitti aslında üzüldümde sonradan pişman oldum ama hayırlısı yapacak bişey yok maalesef.
Ben herkesten çok özür diliyorum lütfen kusuruma bakmayın ne olur. Diğer arkadaşlarımıza haksızlık olacağını düşündüğüm için aracı yarışmadan çekmek istiyorum. SAYGILAR...

Alanada Satanada Hayirli Uğurlu Olsun Kardeşim .. :eyv

Dürüst adamın hali başka oluyor,hayırlısı olsun kardeşim,daha iyisini alırsın inşallah...:eyv
Aracını oylamadan kaldırıyorum ve diğer yarışmacılara oylarını taksim ediyorum...

• Beğen
Tepkiler: LAGUNA2002
Alanada satanada hayırlı uğurlu olsun :eyv

Oylar gelsin beyler :eyv

Güncel

akşam günceli yok mu oy atacak haydi rfc seç aracını :eyv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri