Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum ve dikkatimi çeken ilk konu bu oldu ve giriş yaptım oyumu europa ya verdim nedeni ise oyu hak eden tek araç olduğugu tartışmasız.ayın aracı secmeleri kısmından girilir bakılırsa yarışmacı araçlar arasında en fazla özen gösterilip araca sonradan takılan malzeme ve aksesuar en fazla fotolarda görülüyo zaten. 19 da adam nerden baksan onca masraf yapmıs ve birçok oto ses sisteminden sis farını jantını takıp yayını kestirip aracı bu hale getirmiş ki bu arkadaş tebriği haketmiş. tebrik ederim yarışmada başarılar dilerim 19 una hayran kaldım güzel araç bence yarışmaya hep bu tür araçlar katılmalı..
merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum ve dikkatimi çeken ilk konu bu oldu ve giriş yaptım oyumu europa ya verdim nedeni ise oyu hak eden tek araç olduğugu tartışmasız.ayın aracı secmeleri kısmından girilir bakılırsa yarışmacı araçlar arasında en fazla özen gösterilip araca sonradan takılan malzeme ve aksesuar en fazla fotolarda görülüyo zaten. 19 da adam nerden baksan onca masraf yapmıs ve birçok oto ses sisteminden sis farını jantını takıp yayını kestirip aracı bu hale getirmiş ki bu arkadaş tebriği haketmiş. tebrik ederim yarışmada başarılar dilerim 19 una hayran kaldım güzel araç bence yarışmaya hep bu tür araçlar katılmalı..
Arabanın bir tane fotoğrafı var maşallah jantını ses sistemini her bişeyini görmüşsün. hımm
Diğer yarışmacıları kışkırtıcı yorumlardan uzak duralım lütfen
Başka bir açıklama yapma gereği duymuyorum anlayan anlamıştır , başarılar herkese
Aramiza Hoşgeldin , Yarişmanin Mantiğini Anlamamişssin Belliki, Biz Burda Bütün Forum Olarak En Çok Para Harcanan Araci Değil , Görsel Olarak , Temizlik Olarak RENAULT Markasini En İyi Taşiyan Araçi Seciyoruz. O Jant Yapmiş , Bu Yay Yapmiş , Bunda Ses Sistemi War Diye Ayrim Yapsak Gruplardik Bu Yarişmayi . Bunu Bir Oyun Gibi Düşün Secici Davranilmayan Her Aracin Eşit Olduğu Bir Oyun..
Bence Buna Göre Yorumlarsan Daha İyi Olur.. Teşekkürler..
Arabanın bir tane fotoğrafı var maşallah jantını ses sistemini her bişeyini görmüşsün. hımm
Diğer yarışmacıları kışkırtıcı yorumlardan uzak duralım lütfen
Başka bir açıklama yapma gereği duymuyorum anlayan anlamıştır , başarılar herkese
Kadir'cim arkadaş buradaki resimden değil yarışmaya katılım konusundaki resimlerden bahsediyor. ilk gördüğüm konu bu deyince öyle anlamışsınız ama diğer konuya girip incelemiş araçları
Herkesin düşünce özgürlüğü olan bir forumda kendi beğendiği araç için yorum yapmış, öyle yada böyle görüşünü bildirmiş. yarışmanın aracıda herkesin beğendiği araca oy vermesi değil mi?
Yanlış anlaşılmaya en başta biz sebep olmayalım arkadaşlar
Bu konudaki Yorumlara cevap vermek görüşlere saygısıylık etmektir, herkes hangi araca neden oy verdiğini açıklarsa diğer kişiler "NEDEN" kısmını sorgulamaya başlayıp tartışma ortamı hazırlarlar. Lütfen bundan sonraki yorumlarınızı sadece araçlar hakkında yazınız, araçlara oy veren kişileri hakkında yapılan yorumlar silinecektir.
Yeni üye olmuş ve akabinde hemen oy kullanmış üyeler inceleme altındadır.
Etik değerler doğrultusunda yanlış bir yaklaşım farkedildiğinde oy verdiği yarışmacı diskalifiye edilecektir.