RFC Şubat Ayının Aracı Oylaması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    rfc

Sizce Şubat Ayının Aracı Hangisi Olmalı?

• 5. Mcvpower 2007 dacia logan mcv

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    67
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kardeşim yanlıs anlasılma olmasın ısterım kımseyı kırma vs nıyetınde degılım.. öncekı aylarda fotosu eksık oldugu ıcın katılamayan ve sonrakı ay katılan araclar olmustu.. benım söyledıgım zaten kural varsa herkese uygulansın admininden yenı uyesıne kadar , yada herkes kuralsız katılsın..
kırmamışımdır inş seni de..

Burada Ne Kırılma Var Nede Alınma Emin Ol Buna...Evet Kural Varsa Bu Herkez İçin Geçerlidir.Kimsenin Kimseden Bi Üstünlüğü Yoktur.Burada Kabahat Bende Son Anda Katıldım Ve Bazı Şeyleri Yanlış Anlamamdan Dolayı Böle Bi Ufak Bi Kargaşa Oldu.Sende Haklısın.

​Hayırlısı olsun katılan herkese başarılar.:eyv

akşam günceli. oy kullanmayan kalmasın arkadaşlar :eyv

@mhurat nickli üyemiz anketten çıkarılmıştır.

@mhurat nickli üyemiz anketten çıkarılmıştır.

Karar yönetimin tabikide keşke çıkarılmasaydı sonuçta cumhurbaşkanı seçmiyoruz bazı arkadaşlar neden bu kadar alınganlık gösterdiki eğlencesine yapılan bi durum bu sonuçta. Neyse hayırlısı olsun..

Neden çıkardınız Muratı clio 4 olarak gürürümüz önde gidiyordu..

Bakın arkadaşlar kararsızlık istikrarsızlık, kötü karar vermekten çok daha kötüdür...

Kimsenin aklında soru işareti kalmaması açısından Murat kardeşimiz kendi isteğiyle oylamadan çekilmiş bulunuyor.
Almış olduğu oylar,oy kullanan arkadaşlarımız tekrar oy veremeyeceği için diğer katılımcılar arasında eşit şekilde paylaşıldı.
Murat önümüzdeki ay yeniden katılır...:eyv

Oyladım Bakalım Hayırlı Olsun

Kimsenin aklında soru işareti kalmaması açısından Murat kardeşimiz kendi isteğiyle oylamadan çekilmiş bulunuyor.
Almış olduğu oylar,oy kullanan arkadaşlarımız tekrar oy veremeyeceği için diğer katılımcılar arasında eşit şekilde paylaşıldı.
Murat önümüzdeki ay yeniden katılır...:eyv
Teşekkür ettim usta gerçekten şimdi içim rahatladı :-)

Bana oy veren destekleyen herkeze çok çok teşekkür ederim. Baska zaman inş tekrar katılırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri