RFC Şubat Ayının Aracı Oylaması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    rfc

Sizce Şubat Ayının Aracı Hangisi Olmalı?

• 5. Mcvpower 2007 dacia logan mcv

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    67
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kurallar forumun açıldığı 2010 Ekim Ayından bu yana var ve aynı şekilde uygulanıyor,hatta biraz esneklik yaparak 50 mesaj sayısını 30 a indirdik arkadaşlar.

Yarışma çekişmeli devam ediyor bakalım kimde kalıcak :)

mhurat yarışma kuralını yanlış anlamış kendi resmini eklemiş, katıldığı günde son gündü, yönetimde karar aldı arkadaşı ekledik sayın arkadaşım, anlaşıldımı??
anlaşıldı komutanım :p
konunun başında zaten gördüm bu dediğini sayın abicim... ama kural kuraldır , uygulanmıyosa neden var ? ben katılmadım yarısmaya sonucta , bunları bırını koruma kollama amaclı da yazmadım..dedıgım gıbı kımse kasıt da aramasın yazdıgımda , ama kural varsa uygulansın kı ileriki zamanlarda laçkalaşmasın .. aracla fotosu yoksa , aracın içinin fotosu yoksa katılamaz denıyo..o zaman katılmaması lazımdı..
neyse..

Güzel Araçlar Varmış :)

Dağhan abinin emeği çok büyük aracında, oyum Dağhan abiye. Herkese başarılar...

anlaşıldı komutanım :p
konunun başında zaten gördüm bu dediğini sayın abicim... ama kural kuraldır , uygulanmıyosa neden var ? ben katılmadım yarısmaya sonucta , bunları bırını koruma kollama amaclı da yazmadım..dedıgım gıbı kımse kasıt da aramasın yazdıgımda , ama kural varsa uygulansın kı ileriki zamanlarda laçkalaşmasın .. aracla fotosu yoksa , aracın içinin fotosu yoksa katılamaz denıyo..o zaman katılmaması lazımdı..
neyse..

Haklısın Kardeşim Son Anda Katıldım.Önemli Olan Kendi Resmimiz Diye Bende Hazır Olanından Koymak İstedim.Araç İçinide Bildiğiniz Clio4 Olduğu İçin Koymadım.Neyse Kusura Bakmayın Genede Ben Kendimi Yarışmada Saymıyorum.Herkeze Başarılar...

bende bu konuda bir yorum yapmak istiyorum.. burda yonetimsel bir hatada oldu bence soyleki ben arac resimlerine bakarken katilacak araclar sayfasinda oyumu murat arkadasima veririm diye dusunmustum oylama ilk acildiginda murat in clio 4 u oylamada yoktu bende o an anketteki araclardan bir arkadasiminkine verdim daha sonra tekrar sonuclara bakmak icin girdigimde murat kardesimizin araci vardi ve benden yana oyu yanmis oldu buda bence hatali oldu..

Görev teslim zamanı geldi , HY6023 e oyum hayırlı olsun :eyv

bende bu konuda bir yorum yapmak istiyorum.. burda yonetimsel bir hatada oldu bence soyleki ben arac resimlerine bakarken katilacak araclar sayfasinda oyumu murat arkadasima veririm diye dusunmustum oylama ilk acildiginda murat in clio 4 u oylamada yoktu bende o an anketteki araclardan bir arkadasiminkine verdim daha sonra tekrar sonuclara bakmak icin girdigimde murat kardesimizin araci vardi ve benden yana oyu yanmis oldu buda bence hatali oldu..

Bu Ay Araç Oylaması Biraz Kargaşalı Geçti Benim Yüzümden Walla Herkezten Özürdiliyorum Bende Böle Olsun İstemezdim.Benimde Şahsen Oyum Sanaydı.

Haklısın Kardeşim Son Anda Katıldım.Önemli Olan Kendi Resmimiz Diye Bende Hazır Olanından Koymak İstedim.Araç İçinide Bildiğiniz Clio4 Olduğu İçin Koymadım.Neyse Kusura Bakmayın Genede Ben Kendimi Yarışmada Saymıyorum.Herkeze Başarılar...
kardeşim yanlıs anlasılma olmasın ısterım kımseyı kırma vs nıyetınde degılım.. öncekı aylarda fotosu eksık oldugu ıcın katılamayan ve sonrakı ay katılan araclar olmustu.. benım söyledıgım zaten kural varsa herkese uygulansın admininden yenı uyesıne kadar , yada herkes kuralsız katılsın..
kırmamışımdır inş seni de..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri