8 Kas 2012 #1 SerhanÇELİK T.C. Vatandaşı, Kayıtlı Üye 34-İstanbul Katılım 11 Eki 2010 Mesajlar 3,011 Tepkime puanı 185 Puanları 63 Yaş 38 RFC Artık Olmazsa Olmazı Olan Niğde Gazozu İle RFC Keyfi Süper Oluyor [/url][/IMG]
8 Kas 2012 #2 clio_34 Çiğdem Hoca, Bilgi Girilmemiş Katılım 13 Nis 2012 Mesajlar 2,477 Tepkime puanı 7 Puanları 0 yine yiyecek çıksaydı isyan edecektim neyse ki donmaktan gazoz modunda değilim afiyet olsun! Son düzenleme: 8 Kas 2012
8 Kas 2012 #3 Emir Emirhan SERKUŞ, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 7,991 Tepkime puanı 240 Puanları 0 Yaş 43 Bende maden suyu patlattım Serhanım, afiyet olsun.
8 Kas 2012 #4 19bao07 Bilgi Girilmemiş şu forum sayesinde meraktan patlıycam ya,nedir bu niğde gazozu nası bıseydır , sekerlımı acımı , en yakın zamanda bulmam ve ıcmem lazım
şu forum sayesinde meraktan patlıycam ya,nedir bu niğde gazozu nası bıseydır , sekerlımı acımı , en yakın zamanda bulmam ve ıcmem lazım
8 Kas 2012 #6 tuqy Tugay YILDIZ - TEKİRDAĞ, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 1 Nis 2012 Mesajlar 417 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 33 Afiyet Olsun
8 Kas 2012 #7 clio_34 Çiğdem Hoca, Bilgi Girilmemiş Katılım 13 Nis 2012 Mesajlar 2,477 Tepkime puanı 7 Puanları 0 19bao07' Alıntı: şu forum sayesinde meraktan patlıycam ya,nedir bu niğde gazozu nası bıseydır , sekerlımı acımı , en yakın zamanda bulmam ve ıcmem lazım Genişletmek için tıkla ... hehe neli bilmiyorum ama bir gerçek varsa, rfc ye tabii başta usta'ya komisyon vermeleri lazımhehe bilalrx' Alıntı: AÇLIK VURDU YINE MİLLETE...GECE KUŞLARINA... Genişletmek için tıkla ... yav hazır yemek yok dedik demez olaydık, hızır bilal abi
19bao07' Alıntı: şu forum sayesinde meraktan patlıycam ya,nedir bu niğde gazozu nası bıseydır , sekerlımı acımı , en yakın zamanda bulmam ve ıcmem lazım Genişletmek için tıkla ... hehe neli bilmiyorum ama bir gerçek varsa, rfc ye tabii başta usta'ya komisyon vermeleri lazımhehe bilalrx' Alıntı: AÇLIK VURDU YINE MİLLETE...GECE KUŞLARINA... Genişletmek için tıkla ... yav hazır yemek yok dedik demez olaydık, hızır bilal abi
8 Kas 2012 #8 DEMİRTAS Bilgi Girilmemiş Biraz önce yedik haşhaşlı poğaçayı mmmmmıı yanındada ayran offfff Afiyet olsun..
8 Kas 2012 #9 clio_34 Çiğdem Hoca, Bilgi Girilmemiş Katılım 13 Nis 2012 Mesajlar 2,477 Tepkime puanı 7 Puanları 0 DEMİRTAS' Alıntı: Biraz önce yedik haşhaşlı poğaçayı mmmmmıı yanındada ayran offfff Afiyet olsun.. Genişletmek için tıkla ... hiii ben görmedim, okumadım bu mesajı:görkem
DEMİRTAS' Alıntı: Biraz önce yedik haşhaşlı poğaçayı mmmmmıı yanındada ayran offfff Afiyet olsun.. Genişletmek için tıkla ... hiii ben görmedim, okumadım bu mesajı:görkem
8 Kas 2012 #10 DEMİRTAS Bilgi Girilmemiş clio_34' Alıntı: hiii ben görmedim, okumadım bu mesajı:görkem Genişletmek için tıkla ... Aklıma geleydi fotolardım çünkü Çiğdem ablam böyle şeyleri sever kıhkıh
clio_34' Alıntı: hiii ben görmedim, okumadım bu mesajı:görkem Genişletmek için tıkla ... Aklıma geleydi fotolardım çünkü Çiğdem ablam böyle şeyleri sever kıhkıh