RFC Ekim 2012 Ayı Aracının Oylaması

RFC Ekim Ayının Aracı Sizce Hangisi ?

• Kullanılan toplam oy
    103
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
polemik çıkarmak istemiyorum ama okuduğum kadarıyla 1-2 kişi kendine oy vermiş sanırım. muhtemelen kuralları dikkatli okumadıklarından, gayet normaldir. çünkü aynısını 2 ay önce bende yaptım. bilmeyerek, farkında olmayarak. ama anında sorgusuz sualsiz diskalifiye edildim. üstelik aracım baya bir oy farkıyla öndeydi. bu sefer fark nedir? ben neden geçen sefer diskalifiye edildim? neden bu oylamada kendine yanlışlıkla oy veren arkadaşlar halen oylamada? Açıkcası sırf bu yüzden foruma eskisi kadar post yazmıyorum gerekli görmedikçe. eskiden daha çok aktif olurdum. ama sırf bu olay yüzünden inanın doğru düzgün post bile atmıyorum. bu kural ihlali yapan arkadaşlarda aynı benim gibi diskalifiye edilsin demiyorum fakat ben neden sorgusuz sualsiz diskalifiye edildim? Biri bana bunun açıklamasını yapabilir mi?

demekkı yarısmacı olanlar ve daha onceden basına gelenler daha dıkkatlı oluyor :)

oyumuzu kullandık.. katılımcılara bol şans...

R11 turbo:eyv

Ufaktan Bir Güncel Çekelim Görmeyen Kalmasın :eyv

yesss :D yetiştim oylamaya :D

önceden çeşitli nedenlerle Disko olanlar, yenıden katılsın, buyutmeyın beya... :cool: ayrıca kendine 1 oy verme hakkı olsa ıyı olur yani... hatta oyunu ıptal etsınler, arabayı etmesinler... :cool: kendi arabamdan başka araba tanımam hesabı olan olur deye... :D ayrıca eskı ve modlu arabalara öncelik versek, yenı araba zaten karızması var yani... ;)

İzMit grubunun eskı ve modlu arabası kımde... (duygusal mevzuu)... (ılk buluşmada avantamı alırım...)... cenker(oyumuz kıymetli, hayat-siyaset neler verıo bılıyonuz...):cool:ıslık

Son düzenleme:
Oyumuzu kullandık hayırlı olsun :)

Tony & Alonso başa baş günceli. Son 3 saat RFC..

Benim Bildiğim Ferzan Abi Kopartır Gider Günceli :cool:

Gitti Hatice ablanın RS günceli.. hihi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri