Kendine verdiysen silinmiştir kardeşim
Yok kanka kendime atmadım. Bak oy verenleri say. Birde oy aadetine bak 1 tane eksik .d
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendine verdiysen silinmiştir kardeşim
Abi bu kural uygulansin kimse yanlis anlamasin moderator de olsam kural ihlali yaptim sonucta geregi yapilsin lutfen .Kendine Oy Verenler Yanlislik Sonucu Oy Vermisler Belli Ki Panic Yok
Senin le alakasi hic yok kural kuraldir diskalifiye edilmem gerekiyor mod olmam tolerans sebebi olmasin yani bunu istemiyorum.ben diskalifi olman icin soylemedim aqa... bu aralar sozlesme cok okudugum icin her yaziyi dikkatli okuyorum da ondan dikkat ettim soyledim.. yoksa yarisma umrumda degil zaten zifir oy alicaz suanda sirkette ihlayi dogru okumayan arkadas yuzunden bayagi zarar etmis durumda cunku sozlesmede 1 ay 28 gun yaziyor bizimkiler 30 gun zannediyor boylece 30 gun cekenlerde 2 gun 31lerde 3 gun zarar ediyor yani benim icin sorun yok ben zaten rakip degilim amacim eglenmek ins turkiyey dondugumde arabayi yaparimda oyle tekrar katilirim