RFC Ekim 2012 Ayı Aracının Oylaması

RFC Ekim Ayının Aracı Sizce Hangisi ?

• Kullanılan toplam oy
    103
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendine verdiysen silinmiştir kardeşim

Yok kanka kendime atmadım. Bak oy verenleri say. Birde oy aadetine bak 1 tane eksik .d

ben diskalifi olman icin soylemedim aqa... bu aralar sozlesme cok okudugum icin her yaziyi dikkatli okuyorum da ondan dikkat ettim soyledim.. yoksa yarisma umrumda degil zaten zifir oy alicaz :) suanda sirkette ihlayi dogru okumayan arkadas yuzunden bayagi zarar etmis durumda cunku sozlesmede 1 ay 28 gun yaziyor bizimkiler 30 gun zannediyor :) boylece 30 gun cekenlerde 2 gun 31lerde 3 gun zarar ediyor :) yani benim icin sorun yok ben zaten rakip degilim amacim eglenmek ins turkiyey dondugumde arabayi yaparimda oyle tekrar katilirim :P
Senin le alakasi hic yok kural kuraldir diskalifiye edilmem gerekiyor mod olmam tolerans sebebi olmasin yani bunu istemiyorum.

Gökhan tebrik ediyorum kardeşim...

bgkangoo nunda yanlışlığı var gökhan.. bilinçli yapılan bir durum degil. Haydar baskanında dedigi gibi belliki hata yapılmış panik yok genelde duzenleme yapıldı. herkes keyifle oy versin. birdahakinde olursa bu hatadan cıkar :) bunu hepimiz biliyoruz sonucta :) kendine verilmiş oylar silindi. buna dikkat edelim kimse kendine oy vermesin :) haydi bakalım. Bu ay aracımız cok maşallah yapana kadar canım cıktı valla. Birde baktım rüşvetler etliekmekler kebaplar havada ucuyor hale gelmiş :) Bari alenen yapmayın hükümet bile rüşveti kabul etmez ama kapalı zarfta ne oldugu bilinmez degilmi hehe ( ALonso senin uyarıyı dikkate aldık bakıyoruz kardeşim.)

İyi oylamalar keyifli yarışmalar...

12-ToNy Sport
Karar vermek gerçekten çok zordu. herkese tekrardan başarılar dilerim :eyv

+ 1 R11 Ferzan Abi Forever :eyv

Hangi 3 arkadaşım acıyıp oy verdiyse teşekkür ederim RS emrinizde :girl

katar27 :eyv bir night&day fanatiği olarak oyumu sana verdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri