Valla Sayin abicim yok ole tek yanmak var sada yok sada beraber yancazzzz )
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla Sayin abicim yok ole tek yanmak var sada yok sada beraber yancazzzz )
Yanmayasın diye senin resmi düzeltip kendi mesajına ekledim Burak kardeşim, kıyamadım sana...Valla Sayin abicim yok ole tek yanmak var sada yok sada beraber yancazzzz )
abi Hakki abi ile Aykut beni beni dovduuu hepp yerden yere vurdular beniii beni bi sen anliyon zaten abiiYanmayasın diye senin resmi düzeltip kendi mesajına ekledim Burak kardeşim, kıyamadım sana...
abi Hakki abi ile Aykut beni beni dovduuu hepp yerden yere vurdular beniii beni bi sen anliyon zaten abii
vaay. arkadass sendemiHaketmişsindir sen onlar boşa dövmezler
abi Hakki abi ile Aykut beni beni dovduuu hepp yerden yere vurdular beniii beni bi sen anliyon zaten abii
hic bu kadar dislanmamistim Aykut abeee ne olurdu yani benim resmim de orada duruverseydi bi kosecikte heee Hakki abi ilen vurdunuz kirbaci vurdunuz kirbaciii ask olsun abee ask olsun Abi tamaam tammammm genel kurmay halimi anliyo cok sukur [emoji20]Bak Burağım, canım çiğerim. Biz dedik üyelerden de bekliyoruz, s.mod olarak sizde resimlerinizi koyabilirsiniz sıkıntı yok, sıkıntı resmi nereye koyacağında. Bak Ustam seni korumuş kollamış gereğini yapmış ellerine sağlık Ustamın. Bu arada Binbaşıya Yüzbaşı şikayet edilmez, yakarlar askerliğini ona göre...
Genel Kurmay ben mi oluyorum...hic bu kadar dislanmamistim Aykut abeee ne olurdu yani benim resmim de orada duruverseydi bi kosecikte heee Hakki abi ilen vurdunuz kirbaci vurdunuz kirbaciii ask olsun abee ask olsun Abi tamaam tammammm genel kurmay halimi anliyo cok sukur [emoji20]