Maşaallah abilerime büyük harfle hemde nazar değmesin inşaallah adamin dibisiniz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burak hakkı abi orta kesti sakın girme o topa ofsayt hakkı abi bu arada çıkaracak gene bir makara hehe
Hakkı beyde fırtına öncesi sessizliği hakim dikkat edin. Ortalara çıkmayın, Hakkı bey o ortaya kodu mu? oturtacak gibi bir hiss var içimde..:girl
Haddini bil hadsiz...)
abi ne ortasi Hakki abi ortayi ramazan topu ile yapti resmen top degil gulle geldi orta diye cikarmiyim ben kafayaBurak hakkı abi orta kesti sakın girme o topa ofsayt hakkı abi bu arada çıkaracak gene bir makara hehe
abi ne ortasi Hakki abi ortayi ramazan topu ile yapti resmen top degil gulle geldi orta diye cikarmiyim ben kafaya
abi ne ortasi Hakki abi ortayi ramazan topu ile yapti resmen top degil gulle geldi orta diye cikarmiyim ben kafaya
dewrecilik mi yapiyosun Hakki abiiiiiii Murat abi demiski uyelerden de bekliyoruz Aykut abi de eevet demis bende onlardan yuz buldum burda asil suclu Murat ve Aykut abidir. Ben sadece kader kurbaniyim hedef ben miyim Hakki abiiiiii.. [emoji26]Hayır durayım diyorum duramıyorum. Başlık Admin, adam s.mod yok koyamamışım da, koycaktım okumadım da, Sen kimsiniz, sen kimsiniz, diyeceğim diyemiyorum. Susuyorum ama ne zaman patlarım bilemiyorum. :loll
dewrecilik mi yapiyosun Hakki abiiiiiii Murat abi demiski uyelerden de bekliyoruz Aykut abi de eevet demis bende onlardan yuz buldum burda asil suclu Murat ve Aykut abidir. Ben sadece kader kurbaniyim hedef ben miyim Hakki abiiiiii.. [emoji26]