RFC Adminlerinden sabah özçekimleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Maşaallah abilerime büyük harfle hemde nazar değmesin inşaallah adamin dibisiniz :)

Admin degilim yanlis yaptiysam ozur dilerim hatlar karistida :)

Burak hakkı abi orta kesti sakın girme o topa ofsayt hakkı abi bu arada çıkaracak gene bir makara :D hehe

Hakkı beyde fırtına öncesi sessizliği hakim dikkat edin. Ortalara çıkmayın, Hakkı bey o ortaya kodu mu? oturtacak gibi bir hiss var içimde..:girl

Hakkı beyde fırtına öncesi sessizliği hakim dikkat edin. Ortalara çıkmayın, Hakkı bey o ortaya kodu mu? oturtacak gibi bir hiss var içimde..:girl

Hayır durayım diyorum duramıyorum. Başlık Admin, adam s.mod yok koyamamışım da, koycaktım okumadım da, Sen kimsiniz, sen kimsiniz, diyeceğim diyemiyorum. Susuyorum ama ne zaman patlarım bilemiyorum. :loll

abi ne ortasi Hakki abi ortayi ramazan topu ile yapti resmen top degil gulle geldi orta diye cikarmiyim ben kafaya :)

Bak benden ses çıkıyormu burak ım sakin sessiz kal birazdan top gülle atış satış sataşma vur kaç plase herşey gelebilir hehe

abi ne ortasi Hakki abi ortayi ramazan topu ile yapti resmen top degil gulle geldi orta diye cikarmiyim ben kafaya :)

Ben seni uyarmaya çalıştım, ikaz ettim sen kaşındın. Dua et bununla kalasın..:sarhoş

Hakkı abi eski radyocu ve bu konuda nasıl bir müfretada sahip olduğunu bilmezsin burak cım :)) sen daha toy kalırsın o nun yanında uzak durmak lazım danger danger :D hehe yeminle içinde bir HULK var onun dikkat et :D

Not: bende inceden hakkı abiye veriyorum çoşkuyu hehe hehe kaşınıyormuyum ne :D

Hayır durayım diyorum duramıyorum. Başlık Admin, adam s.mod yok koyamamışım da, koycaktım okumadım da, Sen kimsiniz, sen kimsiniz, diyeceğim diyemiyorum. Susuyorum ama ne zaman patlarım bilemiyorum. :loll
dewrecilik mi yapiyosun Hakki abiiiiiii Murat abi demiski uyelerden de bekliyoruz Aykut abi de eevet demis bende onlardan yuz buldum burda asil suclu Murat ve Aykut abidir. Ben sadece kader kurbaniyim hedef ben miyim Hakki abiiiiii.. :([emoji26]

dewrecilik mi yapiyosun Hakki abiiiiiii Murat abi demiski uyelerden de bekliyoruz Aykut abi de eevet demis bende onlardan yuz buldum burda asil suclu Murat ve Aykut abidir. Ben sadece kader kurbaniyim hedef ben miyim Hakki abiiiiii.. :([emoji26]

Vaaayyy yolcu koltuğumuzda nankör beslemişiz attı bizi hakkı abinin önüne mancılıkla neden se olaylarda genelde önce aykut abiye patlar sonra da illa KArahan kurban gider du bakalım :D

Geri