RFC 29 Ocak 2012 İstanbul Buluşması...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ya valla bu siyede yazarken mal salak kamil gibi görünüorum farkındayım.Olmadıım için umurumda diil ;) Ama canoolar abiler kardeşlerim benim inanınki içim dışım bir benim vallah billah.triple kibirle işimiz yoktur bizim.

sen gel hemde benim komser dayımla tanısırsın oda sıkı megancıdır :) sana meganın tüm ayrıntılarını cok iyi bir sekilde gösterir :eyv

aarraaaaapppp evler yakın senle zaten .her türlü gelirim senn yerine.makara yaparız. :D :D illa buluşma olduu gün olması lazım diil :D

bulusmadada yaparız makara :) bana özelden tc kimlik numaranı atarmısın bakalım kimsin nesin yerini bi 10 dakikada buldurayım bakalım nerde oturuyormussun gercekten :)

Hahooooo Hahoooo Hahooo Hahooo Hahoooo :D canooooooo :D Hahooo :D canoo :D ama harbi diöm bi nişantaşo yapalım son sesi verelim 10 15 araba İboya yerim milletii millet bizden çekinsin İbo açtık die utancak halımız yoh dimi kirveeee??

Sen buluşmaya gel ben ne kadar araba varsa hepsine ibo çaldırarak nişantaşına götürecem...:eyv

Gececiler GÜnceli...

Buluşma eğlenceli geçiceğe benziyor eren abinin araçta 3 kişi salçalıyız :D

Kime Yancı Olsam :D Yancı Kabul Eden Varmıı Abiler Kardeşler Annem Bu Havada Arabayı Unut Dedide :(

Böyle giderse ya yayan gelirim yada hiç gelmem tam belli değil.Ben çok taraftarı değilim ama 1 hafta ileriye atılma olayı olsa belki daha çok katılım olur

Geri